Op dit blog deel ik mijn tips en inspiratie over minimalistisch ondernemen. Van strategie tot marketing en mindset. Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

.

Hi.

10 PRAKTISCHE SCHRIJFTIPS

Het schrijven van teksten of blogs is soms best lastig. Hoe bepaal je de juiste titel? Hoe zorg je voor een goede intro die lezers aanspreekt om verder te lezen? En wat zijn de do's en don'ts waar je rekening mee moet houden. Graag geef ik jou 10 praktische schrijftips. # SCHRIJFTIP 1: Kies een sterke titel Houd jouw titel kort en krachtig, het liefst 5 tot 6 woorden. Vragende titels zoals: Heb jij moeite met schrijven? en titels met getallen zoals: 5 tips voor sterke titels doen het heel goed. # SCHRIJFTIP 2: Schrijf een uitnodigende intro Een uitnodigende intro zorgt ervoor dat de lezer verder wil lezen. Sta in de intro stil bij het probleem van jouw lezer. Waar loopt hij of zij tegenaan?

BEPAAL JOUW MERKPOSITIONERING

Hoe bepaal je jouw merkpositionering? Wat maakt jouw merk onderscheidend? Graag leg ik je uit wat merkpositionering inhoudt. En hoe je de juiste positionering voor jouw merk bepaalt aan de hand van een positioneringsmodel en de daarop volgende strategie. # WAT IS MERKPOSITIONERING? ‘Positionering is de positie van een merk ten opzichte van andere merken in de perceptie van de consument’ (Raaij, 2006). Het gaat er dus om hoe je een voorkeurspositie bij jouw doelgroep creëert. Ze zullen hierdoor sneller aan jouw merk denken als ze een bepaalde behoefte hebben. Hiervoor is het wel belangrijk te weten wie jouw doelgroep is en wat hun behoefte is. # POSITIONERINGSMODELLEN Om tot een goede merkpos

Zoeken op onderwerp

Archief

MEER TIPS & INSPIRATIE @BLOESEMMARKETING

@2020 BLOESEM marketing