top of page
fullsizeoutput_18d4.jpeg

Op maandag 27 mei 2019 lanceerde ik mijn boek 'De kracht van minder'. Het boek waarin ik mijn stappen met je deel hoe jij minimalistisch kunt gaan ondernemen.

 

Een inspirerend boek dat vol staat met persoonlijke verhalen, praktische tips en toffe quotes die tot mooie nieuwe inzichten leiden. En laat zien dat je met minder, veel meer focus, rust en groei kunt bereiken in je bedrijf. 

In dit boek lees je:

- Hoe je jouw eigen pad volgt.

- Hoe je minder 'moet' als ondernemer. 

- Hoe je online minder consumeert.

- Hoe je minder bezig bent met altijd meer.

de kracht van minder.

Marloes - Goals on heels

"Wow, wat een geweldig boek heeft Ilona geschreven. Minimalisme en minimalistisch ondernemen hebben me altijd ontzettend gefascineerd, maar voelde soms als heel overweldigend. Waar "moet" je namelijk beginnen? In het boek De kracht van minder heeft Ilona me in twee avonden tijd onwijs veel geleerd over wat minimalisme eigenlijk is; veel minder moeten! Door het boek te lezen ben ik aan het denken gezet over hoe ik nu mijn bedrijf en mijn leven heb ingericht. Ik was al onwijs gelukkig, maar toch vaak "druk" en dat wil ik graag minder. Dat wíl ik, maar dat móet niet. Dit is tevens het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen uit het boek; niets "moet".

YES, ik wil

graag dit boek!

BESTEL JOUW EXEMPLAAR

Dit boek is helaas uitverkocht.

Momenteel werk ik aan een 2e boek.

bottom of page