less is more.

Voel jij aan alles: er zit zoveel meer in mij en mijn bedrijf? Is jouw boodschap veel groter dan je nu communiceert en ​heb je een duidelijke visie waarmee je het verschil wilt maken in de wereld om je heen?

Gaat jouw bedrijf verder dan alleen 'meer geld verdienen' en wil je echt bijdragen aan iets groters?

Ilona051.jpg

nobody is too busy, it is just a matter of priorities.

Druk. Eigenlijk heb je dat woord verbannen uit je woordenboek. Want druk wil je helemaal niet zijn. En toch voel je die druk wel regelmatig. Misschien niet zozeer in de uren die je werkt, maar wel in wat je allemaal zou moeten.

  • Want na 5k moet je toch zeker door naar 10k per maand.

  • Want na uitbesteden moet je toch zeker een eigen team.

  • Want na 1 op 1 begeleiding moet je toch zeker een groep.

  • Want na offline moet je toch zeker online.

  • Want na actief moet je toch zeker meer passief.

Er is niks mis met groeien en grote dromen hebben. Ik daag je zelfs uit om te gaan voor 'huge' impact en je volledige potentie te ontdekken. Maar bewandel jij wel 100% je eigen pad? Of loop je toch nog stiekem mee in de ratrace en kijk je teveel naar anderen om je heen?  

less is more programma.

In mijn less is more programma help ik jou met het aanscherpen van jouw positionering en niche en het versimpelen van je marketing. 

Verwacht dus niet meteen een geheel nieuw aanbod met nieuwe huisstijl of website. Want ik geloof niet in maanden achter de schermen werken aan het zoveelste nieuwe idee. Het verschil zit hem juist in de kleine nuances, in verdieping zoeken en met vernieuwde focus kijken naar je bedrijf. 

 

Ik daag je in mijn coaching uit om direct met minder, meer te bereiken. Dat betekent verwijderen, schrappen, finetunen en optimaliseren.

 

positionering

Waar sta je voor als persoon en met je bedrijf? We zoomen in het programma als eerste in op wie je bent. Wat is jouw visie, je talent en potentie?

 

En welke overtuigingen spelen een rol in de keuzes die je wilt maken? Welke mindset is nodig om hoger spel te spelen? We scherpen jouw positionering en boodschap flink aan zodat jij volledig tot je recht komt.

niche

We scherpen jouw niche, inclusief aanbod en prijzen aan. We analyseren jouw cijfers en scherpen deze aan. Waar kun je meer winst behalen?

 

We kijken ook naar je workflows zoals je mailverkeer, weekplanning, inkoop of salesgesprekken en versimpelen en schrappen waar mogelijk. 

marketing

We scherpen jouw marketing en contentstrategie aan, zodat je niet alleen zichtbaar bent, maar echt gezien wordt bij jouw niche.

 

We scherpen hierbij de teksten op je website, salespagina's en social media aan, zodat leads/klanten organisch naar jou toe stromen en bewust voor jou en jouw dienst/product kiezen.

Anne - Mindful Health

“Ilona heeft mij in de afgelopen 6 maanden geholpen om mijn bedrijf volledig anders in te richten. Als jonge moeder had ik behoefte aan meer overzicht in mijn bedrijf en wilde ik in minder uren meer impact maken voor mijn klanten en tegelijkertijd financieel kunnen groeien. Van losse diensten en activiteiten ben ik overgegaan op mijn Mindful Food & Lifestyle programma (één op één) en heb ik bewust gekozen voor één marketingkanaal (instagram). Al tijdens het Less is More programma stroomden de aanmelding binnen en onlangs haalde ik mijn hoogste maandomzet tot nu toe als ondernemer. Ilona heeft me laten zien dat Less écht More is. Ze is een super fijne en inspirerende businesscoach, die niet alleen op conceptueel vlak met je meedenkt maar ook heel sterk is in marketing, copy, websites en (online) zichtbaarheid. Zonder Ilona weet ik zeker dat ik mijn plannen voor een meer minimalistische bedrijf en een eigen programma nog langer voor me uit had geschoven. Lieve Ilona, bedankt voor al je hulp!"

3 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding op kickoff

- 1x 4 uur kickoff sessie met lunch in Arnhem

- Om de week een sessie in de natuur, kantoor of online

- strategie en planning via Trello

- huiswerkopdrachten met feedback

- tussentijds contact via mail en WhatsApp

extra:

- toegang tot 2 online trainingen

1. 'simpel meer leads via je DM op Instagram'

2. 'sell before you're ready'

2.495 euro ex. btw

 

betalen in termijnen is mogelijk

6 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding op kickoff

- 1x 4 uur kickoff sessie met lunch in Arnhem

- Om de week een sessie in de natuur, kantoor of online

- strategie en planning in Trello

- huiswerkopdrachten met feedback

- tussentijds contact via mail en WhatsApp

extra:

toegang tot 2 online trainingen

1. 'simpel meer leads via je DM op Instagram'

2. 'sell before you're ready'

4.495 euro ex. btw

betalen in termijnen is mogelijk

dit programma is voor jou.

Mijn less is more programma is voor jou als je een visie gedreven ondernemer bent en voelt dat je het anders wilt.

 

Je bent klaar met altijd maar meer (moeten) en wilt gaan voor duurzame groei met je bedrijf, omdat je beseft dat je tijd niet terug kunt kopen.

 

Je bent ambitieus, goed in je vak en op zoek naar een no-nonsense business coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand jou ziet, jouw potentie naar boven haalt en jou gefocust houdt.

 

Je kunt snel maar intuïtief knopen doorhakken en neemt 100% verantwoordelijkheid om echt aan de slag te gaan.

Ilona059.jpg

Veel gestelde vragen.

1. Ik ben starter, is jouw programma dan ook geschikt? 
Nee, mijn programma is voor ondernemers die al minimaal 1 tot 2 jaar ondernemen en stevigheid ervaren bij wat ze doen en verkopen. Ze voelen alleen dat het simpeler kan, met meer focus, rust en winst in tijd. Het kan wel zijn dat je freelancer bent en nu uurtje factuurtje werkt. Ik kan je dan helpen met het switchen naar een eigen aanbod.

 

2. Coach je ook ondernemers met een webshop?

Ja, ik coach zowel ondernemers met diensten als met producten. Ik heb zelf 8 jaar geleden mijn eigen voedingsproducten (Van Haver Tot...) ontwikkeld en verkocht aan de retail in Nederland, dus ik coach regelmatig ondernemers die duurzame kleding, sieraden of verzorgingsproducten verkopen. 

3. Bied je ook losse coachsessies aan?
Nee, dat heb ik in het verleden gedaan en ik heb gemerkt dat voor een duurzame transformatie in je bedrijf meer tijd nodig is. Ik coach in mijn programma vrij intensief met om de 2 weken een sessie.


​4. Coach je naast strategie ook op mindset?
Ik coach vooral intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je niet alleen maar mijn advies krijgt maar de antwoorden uit jezelf haalt. Dat is soms strategie en soms ook mindset. Ik coach veel in de natuur die daarbij helpt, maar maak ook gebruik van NLP en systemisch werken. Maar ik ben geen mindsetcoach of psycholoog die dieper gelegen patronen doorbreekt.

 

Ilona077.jpg

meet ilona.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt. 

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld. 

 

5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en 3 jaar is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business coach & minimalist help ik ondernemers met less is more in hun bedrijf.

©2017-2021 BLOESEM marketing