less is more.

Je bent vast ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde. Right? Maar heb je ook vrije tijd? Of word je agenda meer gevuld en geleefd door de opdrachten die je doet voor anderen en waar je per uur of project voor betaald wordt? Of heb je inmiddels je eigen aanbod staan, maar loop je over van de ideeën en maak je meer uren dan nodig is en mis je hierdoor regie over je bedrijf?

the art of letting go.

Groeien met je bedrijf gaat niet over meer doen en harder werken. Het gaat over keuzes maken. Krachtige keuzes om alleen dat te doen in je bedrijf wat er echt toe doet en los te laten wat jou niet meer dient. Je richten op die ene dienst waar jij op je allerbest bent en waar jouw talent ligt. En je richten op die niche en klanten waar jij de meeste transformatie mee maakt. Hoe simpeler jouw bedrijf is ingericht, hoe makkelijker en sneller jouw bedrijf organisch groeit. 

Ben jij klaar voor meer focus, rust en winst in tijd? Ontdek dan mijn LESS IS MORE programma waarmee je intensief met mij samenwerkt om jouw bedrijf simpeler in te richten.

WAT GAAN WE DOEN?

In het less is more programma gaan we aan de slag met jouw bedrijf, maar vooral ook jouw leven. Want de belangrijkste vraag is: hoe kan jouw bedrijf jouw leven faciliteren? We verwijderen, scherpen aan waar nodig is en schrappen wat overbodig is. We creëren een sterk en winstgevend businessconcept en stellen concrete doelen die jou gaan helpen jouw dromen te realiseren en ervoor zorgen dat je meer focus en rust ervaart in je bedrijf. Zelfs al tijdens dit programma kun je in minder uren meer bereiken met je bedrijf, ervaar je geen 'moeten' meer en durf je makkelijker nee te zeggen en knopen door te hakken. Wat staat is een stevig bedrijf waarmee je jezelf krachtig kunt positioneren, de regie pakt en volop kunt groeien.

 

inzicht

In het less is more programma kijken we naar wie je bent als persoon. Wat is je visie, waar ligt jouw talent, waar wil je in groeien en wat zijn jouw overtuigingen die je tegenhouden op dit moment. We gaan op zoek naar jouw unieke haakje voor jouw positionering.

fundering

In het less is more programma bouwen we samen een stevige fundering. We werken aan jouw eigen businessconcept, bepalen jouw aanbod en prijzen en bepalen welke marketing en content essentieel is voor jouw strategie. We kijken tevens naar jouw weekindeling en maken keuzes in wat je gaat uitbesteden, automatiseren of verwijderen. 

actie

In het less is more programma gaan we vooral doen. We bepalen jouw marketingkanaal en hoe je krachtige content schrijft die resoneert met jouw klant. En werken aan de lancering van je businessconcept, hoe je meteen je pilot verkoopt en hoe je salesgesprekken voert.

eline - elivado

Begin november merkte ik dat het tijd was voor verandering om ervoor te zorgen dat ik meer rust zou hebben binnen mijn onderneming en in mijn werk/privé leven. Daarom heb ik voor het Less is More programma gekozen bij Ilona. Al direct bij de eerste sessie voelde ik dat dit de investering dubbel en dwars waard zou zijn. We zijn aan de slag gegaan met mijn belemmerende gedachtes, mijn nieuwe concept dat makkelijk geïmplementeerd kon worden in mijn huidige bedrijf en heeft Ilona gekeken hoe ik ondanks alle nieuwe plannen, kan blijven focussen op meer rust binnen mijn onderneming. Door de drie maanden coaching merk ik dat ik enorm ben veranderd in mijn mindset, ik ben niet meer bang om mijn grenzen aan te geven en ik heb nu een krachtig concept waar ik 300% achter sta. Ben jij toe aan de volgende stap binnen jouw onderneming en wil je een betere werk/privé balans? Dan is het Less is More programma een grote aanrader!” 

3 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding

- 1x 4 uur kickstart sessie in Arnhem

- 4x 60 minuten online sessie via Zoom

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- wekelijks tussentijds contact

- 1x 60 minuten focuscall na afloop

- mijn boek 'De kracht van minder'

1.895 euro ex. btw

6 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding

- 1x 4 uur kickstart sessie in Arnhem

- 9x 60 minuten online sessie via Zoom

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- wekelijks tussentijds contact

- 1x 60 minuten focuscall na afloop

- mijn boek 'De kracht van minder'

3.295 euro ex. btw

dit programma is voor jou.

Mijn less is more programma is voor jou als je al ondernemer bent en voelt dat je het anders wilt. Je bent klaar met consumeren, hard en veel werken en wilt gaan voor een duurzame verandering met je bedrijf, omdat je beseft dat je tijd niet terug kunt kopen. Je bent ambitieus, goed in je vak en op zoek naar een no-nonsense business coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand die jou geen trucjes en kant en klare methodes leert. Maar die jou ziet, jouw potentie naar boven haalt en jou gefocust houdt. Je bent bereidt keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen om echt aan de slag te gaan.

meet ilona.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt. 

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld. 

 

2,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business coach & minimalist help ik ondernemers met less is more in hun bedrijf.

@2019 BLOESEM marketing