less is more.

Je bent vast ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde. Right? Maar heb je ook vrije tijd? Of word je agenda meer gevuld en geleefd door de opdrachten die je doet voor anderen en waar je als freelancer per uur of project voor betaald wordt? Of heb je inmiddels je eigen aanbod staan, maar maak je meer uren dan nodig is om klanten aan te trekken en mis je focus en regie in je bedrijf?

the art of letting go.

Groeien met je bedrijf gaat niet over meer doen en harder werken. Het gaat over keuzes maken en leiderschap tonen. Om alleen dat te doen in je bedrijf wat er echt toe doet en los te laten wat jou niet meer dient. Je te richten op waar jij helemaal in je element bent en waar jouw talent ligt. En je te richten op die niche en klanten waar jij de meeste transformatie of impact mee maakt en je hart een sprongetje van maakt. Hoe simpeler jouw bedrijf is ingericht, hoe makkelijker en sneller jouw bedrijf organisch groeit. 

Ben jij klaar voor meer focus, rust en winst in tijd? Ontdek dan mijn LESS IS MORE programma waarmee je intensief met mij samenwerkt om jouw bedrijf simpeler in te richten.

WAT GAAN WE DOEN?

In het less is more programma gaan we aan de slag met jouw bedrijf, maar vooral ook jouw leven. Want de belangrijkste vraag is: hoe kan jouw bedrijf jouw leven faciliteren? We verwijderen, scherpen aan waar nodig is en schrappen wat overbodig is. Zelfs al tijdens dit programma kun je in minder uren meer bereiken met je bedrijf, ervaar je geen 'moeten' meer en durf je makkelijker nee te zeggen en knopen door te hakken. Wat staat is een steviger bedrijf waarmee je jezelf krachtiger kunt positioneren, volledig de regie pakt en volop verder kunt groeien om meer impact kunt maken in de wereld.

 

inzicht

In het less is more programma kijken we naar wie je bent als persoon en hoe jij je bedrijf het liefst wilt inrichten. We tunen in op jouw visie en talent, waar je persoonlijk in wilt groeien en wat jouw overtuigingen zijn die je momenteel tegenhouden. We gaan op zoek naar jouw unieke haakje voor jouw positionering of scherpen je positionering aan.

fundering

We bouwen samen aan een stevige(re) fundering. We scherpen  jouw businessconcept, aanbod en prijzen aan en we bepalen welke marketingstrategie essentieel is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We analyseren jouw financiën,  weekplanning en bepalen welke taken je kunt uitbesteden en automatiseren of hoe je een team neerzet of uitbreidt.

actie

We bepalen hoe je jouw visie en verhaal via krachtige content deelt waarmee je podium pakt, echt gezien wordt en meer leads, klanten en omzet genereert. We (her)schrijven waar nodig jouw salespagina's en social media teksten en we analyseren jouw verkoopproces/gesprekken en hoe je deze kunt versimpelen en optimaliseren. Samen werken we aan een actie of lanceerplan met concrete doelen en deadlines.

Anne - Mindful Health

“Ilona heeft mij in de afgelopen 6 maanden geholpen om mijn bedrijf volledig anders in te richten. Als jonge moeder had ik behoefte aan meer overzicht in mijn bedrijf en wilde ik in minder uren meer impact maken voor mijn klanten en tegelijkertijd financieel kunnen groeien. Van losse diensten en activiteiten ben ik overgegaan op mijn Mindful Food & Lifestyle programma (één op één) en heb ik bewust gekozen voor één marketingkanaal (instagram). Al tijdens het Less is More programma stroomden de aanmelding binnen en onlangs haalde ik mijn hoogste maandomzet tot nu toe als ondernemer. Ilona heeft me laten zien dat Less écht More is. Ze is een super fijne en inspirerende businesscoach, die niet alleen op conceptueel vlak met je meedenkt maar ook heel sterk is in marketing, copy, websites en (online) zichtbaarheid. Zonder Ilona weet ik zeker dat ik mijn plannen voor een meer minimalistische bedrijf en een eigen programma nog langer voor me uit had geschoven. Lieve Ilona, bedankt voor al je hulp!"

3 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding op kickoff

- 1x 4 uur kickoff sessie in Arnhem

- 5x 60 minuten livesessie of call via Zoom

- actiepunten per sessie/call

- huiswerkopdrachten met feedback

- wekelijks tussentijds contact via mail en WhatsApp

2.195 euro ex. btw

6 maanden coaching

- 10 online modules ter voorbereiding op kickoff

- 1x 4 uur kickoff sessie in Arnhem

- 10x 60 minuten live sessie of call via Zoom

- actiepunten per sessie/call

- huiswerkopdrachten met feedback

- wekelijks tussentijds contact via mail en WhatsApp

3.495 euro ex. btw

dit programma is voor jou.

Mijn less is more programma is voor jou als je al ondernemer bent en voelt dat je het anders wilt. Je bent klaar met consumeren, hard en veel werken en wilt gaan voor een duurzame verandering met je bedrijf, omdat je beseft dat je tijd niet terug kunt kopen. Je bent ambitieus, goed in je vak en op zoek naar een no-nonsense business coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand die jou geen trucjes en kant en klare methodes leert. Maar die jou ziet, jouw potentie naar boven haalt en jou gefocust houdt. Je bent bereidt keuzes te maken, je angsten opzij te zetten en verantwoordelijkheid te nemen om echt aan de slag te gaan.

Veel gestelde vragen.

1. Ik ben starter, is jouw programma dan ook geschikt? 
Nee, mijn programma is voor ondernemers die al minimaal 1 tot 2 jaar ondernemen en stevigheid ervaren bij wat ze doen en verkopen. Ze voelen alleen dat het simpeler kan, met meer focus, rust en winst in tijd.

2. Bied je ook losse coachsessies aan?
Nee, dat heb ik in het verleden gedaan en ik heb gemerkt dat voor een duurzame transformatie in je bedrijf meer tijd nodig is. Ook omdat je altijd tegen bepaalde overtuigingen aanloopt waar je doorheen moet.

​3. Wat is het verschil tussen 3 en 6 maanden coaching?
De opbouw bij beide is hetzelfde. 3 maanden wordt vaak gedaan als er puur aanscherping in je positionering en concept nodig is. 6 maanden is geschikter als je na een aantal jaren freelancen de stap maakt naar je eigen concept en aanbod omdat je dan ook een andere manier van marketing en sales eigen zult maken.

 

meet ilona.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt. 

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld. 

 

3,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business coach & minimalist help ik ondernemers met less is more in hun bedrijf.

@2020 BLOESEM marketing