Nobody is too busy.

Herken je dit?

Loop je regelmatig over van de ideeën, doe je teveel dingen zelf in je bedrijf en maak je voor je gevoel meer uren dan nodig is? Wil je graag groeien met je bedrijf en jezelf sterker positioneren in de markt? Maar realiseer jij je ook: "Ik wil niet harder en meer werken. Ik wil het mezelf juist makkelijker maken, meer focus ervaren en mijn eigen pad volgen i.p.v. het meegaan in trends".

Hoeveel focus, rust en vrijheid zou het jou geven als je minder hoeft te doen in je bedrijf? Dat je jouw kostbare tijd kan richten op dat waar jouw kracht en potentie ligt en je niet bezig hoeft te zijn met alle randzaken waarvan je denkt dat je ze 'moet' doen. In het LESS IS MORE programma gaan we jouw bedrijf simpeler en krachtiger inrichten. We gaan ervoor zorgen dat je gaat groeien met je bedrijf. Niet door meer te doen en meer uren te werken, maar juist door minder te doen. Zodat je tijd over houdt voor die toffe reis die je wilt maken, voor je prachtige gezin of voor dat inspirerende boek dat je wilt schrijven.

Wat gaan we doen?

Tijdens het less is more programma gaan we aan de slag met jouw bedrijf, maar vooral ook jouw leven. Want de belangrijkste vraag is: hoe kan jouw bedrijf jouw droomleven faciliteren? We verwijderen, scherpen aan en schalen op waar nodig is. We stellen concrete doelen die jou gaan helpen jouw dromen te realiseren en ervoor zorgen dat je meer focus en rust ervaart in je bedrijf. Zelfs al tijdens dit programma kun je in minder uren meer bereiken met je bedrijf, ervaar je geen 'moetjes' meer en durf je makkelijker nee te zeggen en knopen door te hakken. Wat staat is een stevig bedrijf waarmee je jezelf krachtig kunt positioneren en volop verder kunt groeien.

 

Hoe ziet het programma eruit? 

Fase 1. Inzicht

In deze fase kijken we naar jouw huidige situatie. Wie ben je als persoon, wat is je verlangen en waar ligt jouw kracht? We nemen je volledige bedrijf onder de loep, zowel financieel als mentaal. Want de vraag is niet: heb je overtuigingen, maar welke houden jou nu tegen in het realiseren van je dromen? Daarnaast kijken we ook kritisch naar jouw positionering en 

businessconcept en wat levert alles je nu op in termen van klanten, omzet en winst?

Fase 2. Fundering

In deze fase gaan we krachtige keuzes maken. We bepalen je doelen en strategie en wat daar wel en niet aan bijdraagt. We scherpen jouw  niche en businessconcept aan of ontwikkelen een nieuw aanbod dat meer aansluit bij jouw visie en merkwaarden. Daarnaast gaan we bepalen welke zaken je wilt automatiseren, versimpelen of uit wilt besteden. 

Fase 3. Actie

In deze fase gaan we stappen maken. We bepalen welk marketingkanaal je nodig hebt en creëren krachtige content en beeld voor op jouw website en social media. Daarnaast werken we aan de lancering van je (vernieuwde) businessconcept en aanbod en bepalen we hiervoor de deadline, prijs en salespagina. We gaan creëren, testen, analyseren en optimaliseren. En doorpakken.

Ilse - InteriorTwin

“Al maanden twijfelde ik om een focussessie te boeken bij Ilona. Ik had het steeds drukker met mijn bedrijf, maar was tegelijkertijd elke maand onzeker over wat de volgende maand zou brengen. Met als gevolg dat ik nog meer uren ging werken. Dat was niet wat ik wilde en waarom ik was gaan ondernemen. Het was tijd om het roer om te gooien. Ik besloot het Less is more programma bij Ilona te gaan volgen.Tijdens de eerste sessie wist Ilona al meteen helder inzichtelijk te maken op welke onderdelen in mijn bedrijf ik mij moest gaan focussen en welke onderdelen ik beter kon afstoten. Het fijne aan het programma is dat er steeds ongeveer een maand tussen de afspraken zit. Ilona gaf mij tijdens de sessies namelijk feedback en ideeën waar ik direct mee aan de slag kon. Zo heb ik dankzij Ilona tijdens het programma een nieuw bedrijfsonderdeel op kunnen zetten wat inmiddels live staat. Zonder Ilona had ik niet het lef gehad om dit in zo’n korte tijd op te zetten en een succes te maken. Ilona heeft ervoor gezorgd dat ik weer een duidelijke focus en strategie in mijn bedrijf heb. Hierdoor kan ik met minder uren werk een beter resultaat halen.” 

Voor wie is het programma bedoeld?

Mijn less is more programma is voor jou als je op zoek bent naar een businesscoach, omdat je wilt groeien met je bedrijf maar niet meer of harder wilt werken. Je wilt meer tijd voor jezelf of je gezin en meer focus en rust ervaren in je leven. Je voelt dat er meer in jou en je bedrijf zit, maar je bent bewust van je eigen blinde vlek en overtuigingen en zoekt een oprechte en kritische spiegel om krachtige keuzes te maken. Je zoekt iemand die jou geen trucjes of kant en klare methodes leert, maar die jou coacht in lijn met wie je bent en waar je voor staat. Geen opsmuk, maar straight to the point.

YES,

IK WIL GAAN VOOR

LESS IS MORE!

Waar heb je behoefte aan?

3 maanden coaching

Voor ondernemers die de boel  willen aanscherpen om een stevig en simpel bedrijf te creëren. Voor ondernemers die vastlopen in de vele ideeën en gedachten en vragen hebben als: hoe positioneer ik mezelf sterker in de markt, hoe creëer ik een winstgevend(er) businessconcept of hoe werk ik efficiënter?

Wat krijg je?

- 10 online modules

- 3x 2 uur focussessie

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- focus blueprint

- 1x 60 minuten focuscall

- mijn boek

Investering

1495 euro ex BTW

6 maanden coaching

Voor ondernemers die een volgende stap willen maken in hun bedrijf of de boel flink om willen omgooien. Voor ondernemers die vastlopen in het maken van krachtige keuzes en vragen hebben als: hoe bepaal en lanceer ik mijn nieuwe koers of hoe kan ik opschalen en verder uitbouwen?

Wat krijg je?

- 10 online modules

- 5x 2 uur focussessie

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- focus blueprint

- 1x 60 minuten focuscall

- mijn boek

Investering

2395 euro ex BTW

Dit ben ik.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt.

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld.

 

2 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist help ik ondernemers met less is more.

@2019 BLOESEM marketing