top of page
Ilona010.jpg

the art of letting go.

Misschien voel je ergens de druk om mee te gaan in alles wat er mogelijk is in de ondernemersbubbel. Funnels, lanceringen, zoveel k omzet, highend?

Of trek je al lekker je eigen plan en heb je een steady business, maar ben je onbewust toch hard aan het werk en ben je daar wel klaar mee?

Of je voelt heel duidelijk een nieuwe richting maar houd iets je nog tegen om rigoureus te boel om te gooien en te kiezen voor je potentie en het beste wat je in huis hebt.

Minimalisme gaat over kiezen. Maar nog veel vaker over loslaten. Het loslaten van je patronen, je overtuigingen, van hoe het hoort of zou moeten.

Ilona051.jpg

nobody is too busy, it is just a matter of priorities.

Je voelt dat het veel simpeler mag in je bedrijf, maar hoe eenvoudig het ook klinkt, je weet niet zo goed hoe. Je hebt behoefte aan een kritische blik op je bedrijf. Iemand die snel de dingen doorziet en scherp is.

Ik geloof dat minderen en versimpelen verder gaat dan 'productiever' zijn. Het gaat niet alleen om de strategie en de praktische dingen, maar vooral om hoe jij je voelt IN je bedrijf, dat is de basis.

Dat jij voelt dat je vaker achterover mag leunen, dat je minder vaak 'aan' hoeft te staan of dat je meer je eigen plek in mag nemen en jouw geluid mag laten horen.

Minimalisme 
gaat voor mij ook over tot de kern komen. De kern van je positionering, je marketing, je content, maar vooral tot de kern van jou als ondernemer. Wie ben jij als je vol in je potentie stapt? Wie ben jij als je jouw bullshit loslaat? 

1:1 businesscoaching

In mijn 1:1 businesscoaching help ik jou met het versimpelen en aanscherpen van je business. Hierbij combineer ik het minimalisme met systemisch werk. Ik werk zowel op de bewuste als onbewuste laag zodat je niet aan quick fixes werkt, maar duurzame keuzes maakt die in lijn liggen met wie je bent en mega kloppend voelen. Mijn coaching is erop gericht dat je keuzes maakt vanuit vertrouwen, overvloed en EENVOUD. En dat je rust, focus en stevigheid voelt.

Ik daag je in mijn coaching uit om met minder, meer te bereiken. Dat betekent verwijderen, schrappen, finetunen en optimaliseren. Ik geloof niet in maanden achter de schermen werken aan het zoveelste nieuwe idee. Het verschil zit hem juist in de kleine nuances, in verdieping zoeken en met vernieuwde focus kijken naar je bedrijf.

 

back to the basics

Ik help je in mijn coaching o.a. met het aanscherpen van jouw visie, positionering en boodschap. Ik tune in op jouw talent en potentie en wat er nodig is om de volgende stap te maken in je bedrijf. Wie moet jij zijn om bijvoorbeeld hogere prijzen te vragen, om vaker nee te zeggen of om minder hard te trekken aan klanten?
 
We doorbreken patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

keep it simple

Ik help jou ook met het aanscherpen van jouw niche, inclusief aanbod en prijzen. Je gaat kiezen voor je meest waardevolle aanbod, zonder consessies te doen op al je toffe creatieve ideeën.
 
We kijken als dat nodig is ook naar je workflows zoals je weekplanning en versimpelen en scherpen aan waar mogelijk om meer winst in tijd, geld en energie te behalen.
 
Ik coach ook op de business challenges die tijdens de coaching in je bedrijf spelen, bijvoorbeeld het analyseren van je salesgesprekken of het werken met je team/VA.

organisch groeien

We scherpen waar nodig jouw website, salespagina's en socialmedia aan, zodat je echt gezien wordt bij jouw niche en hiermee heel simpel maar effectief organisch kunt groeien.

Ik leer jou ook hoe je 'sell before you're ready' toepast in je bedrijf, zodat je al kunt verkopen voordat je alles tot in de details hebt uitgewerkt. En wat de kracht van simpel maar relevante vragen stellen is. Zodat klanten al een JA voelen voordat ze met jou gaan werken en je niet aan ze hoeft te trekken. 

Ook kan ik je helpen met jezelf meer vrij te spelen in je bedrijf en financiële vrijheid te creëren. Op een eenvoudige, lucratieve manier.

omzet1.jpg
2-138.jpeg
4-60.jpeg
2-126.jpeg
3-66.jpeg

fanny - waves by fanny

"Ik blik terug met een gevoel van “GROEI”, innerlijke groei én bedrijfsgroei. De intentie was om mijn bedrijf naar een volgend level te tillen, te groeien op een manier dat helemaal aansluit bij mijn waarden en mijn droomdoelen.

 Vanaf het begin nam je mee naar de diepere lagen in mezelf, patronen waarvan ik me niet bewust was kwamen bovendrijven.  Jouw talent op het vlak van systemisch coachen zorgde voor een geweldige nieuwe ervaring. Tot op vandaag ervaar ik hierdoor meer rust en een zachtere blik naar mezelf toe. 

 Bovendien wist je mijn potentieel prachtig te vertalen naar een vernieuwd visueel bedrijfsjasje met bovenop een nieuwe bedrijfsnaam! Je bent een coach die durft spiegelen en jouw scherpe pen zorgde voor goede marketing, het mag een beetje schuren! Hierdoor ging ik steeds naar die diepere laag in mezelf en durfde ik moedige stappen te zetten om nog meer mezelf te zijn. Onze sessies verliepen steeds vanuit een heerlijke slow flow, vaak op een mooie plek in de heide. Ook al zat ik soms in een woelige fase, je wist me heel snel tot rust te brengen. Ik herinner me vooral ook veel plezier… met een duik in het meer als perfecte afsluiter! Dankjewel om mijn bedrijf én mezelf steviger te maken!"

Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.50.
Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.42.
3-68.jpeg
omzet.jpg
4-3.png
3-3.png

investering

 Mijn businesscoaching start met een minimum van 1 maand coaching (2 sessies). Tijdens deze maand sta ik volledig tot jouw beschikking. Naast de coachsessies kun je mij appen, maar ook stukken doorsturen voor feedback. Elke maand bepaal je opnieuw of je met een nieuwe maand verlengt. Met sommige klanten werk ik op deze manier 2 maanden samen, met anderen een jaar. 

1295 euro ex. btw per maand

dit is voor jou.

Mijn businesscoaching is voor jou als je een visie gedreven ondernemer bent en je kritisch naar jezelf en je business durft te kijken. Je hebt al een mooie omzet, maar je voelt dat er nog zoveel meer in jou en je bedrijf zit. Je bent klaar voor eenvoud en kwaliteit. Dat wat er echt toe doet.

Je zoekt een no-nonsense business coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand die jou ziet, jouw potentie naar boven haalt en jou gefocust houdt. 

Je kunt snel maar intuïtief knopen doorhakken en neemt 100% verantwoordelijkheid om commited aan de slag te gaan. Ik ben geen juf maar sta echt naast je en spiegel je continu.

Ilona059.jpg

Veel gestelde vragen.

1. Ik ben starter, is jouw businesscoaching dan ook geschikt? 
Ik coach met name ondernemers die al een tijdje ondernemen en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun bedrijf. Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in startfase zitten. Zo kan het zijn dat je freelancer bent en wilt switchen naar een eigen aanbod. Of dat je deels nog in loondienst wilt en volledig voor je eigen bedrijf wilt gaan. Het hangt echt van de persoon af of ik die potentie in je zie en vooral dat je die zelf voelt. 

2. Kan ik ook een losse sessie boeken?
Mijn coaching begint met een minimum van 1 maand welke bestaat uit 2 coachsessies. 1 sessie is alleen mogelijk als je al klant bij me bent geweest. Neem hiervoor gerust contact met me op. 
 
3. Coach je ook ondernemers met een webshop?
Ja, ik coach zowel ondernemers met diensten als met producten. Ik heb zelf 8 jaar geleden mijn eigen voedingsproducten met het merk Van Haver Tot... en verkocht aan de retail in Nederland, dus ik coach regelmatig ondernemers die duurzame kleding, sieraden of verzorgingsproducten verkopen. 

4. Coach je naast strategie ook op de diepere lagen?
Ik coach heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment bij jou nodig is. Ik combineer in mijn coaching altijd het minimalisme met strategie en systemisch werk.

5. Is de coaching online of offline?
Ik coach zowel online als offline. Al gaat mijn voorkeur naar offline, lekker de natuur in op de Veluwe.

Ilona077.jpg

meet ilona.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt. 
 
Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld. 
 
5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. 2 jaar geleden heb ik hier een systemisch werk aan toegevoegd. 

bottom of page