top of page

Onze maatschappij is vooral ingericht op meer, meer, meer.

Wellicht ben jij net als mij opgegroeid met de uitspraak: "Als je er maar hard genoeg voor werkt, dan wordt het succesvol". Ben je lange tijd meer gaan associëren met beter, succesvoller, gelukkiger. 
 

Nu heb je die ratrace al een tijdje geleden achter je gelaten. Je volgt inmiddels je eigen pad als ondernemer en ervaart al veel vrijheid en (vrije)tijd. En toch wringt er iets. Want om heel eerlijk te zijn, ben je vaker dan je zou willen in je hoofd bezig met meer. Is je bedrijf complexer geworden en stroomt het minder dan je zou willen.

Je voelt dat het veel simpeler mag in je bedrijf, maar hoe eenvoudig het ook klinkt, je weet niet goed hoe. 

anne foto.webp
“Van losse diensten en activiteiten ben ik overgegaan op een 6 maanden programma (één op één) en heb ik bewust gekozen voor één marketingkanaal (Instagram). Al tijdens de coaching met Ilona stroomden de aanmeldingen binnen en haalde ik mijn hoogste maandomzet. Ilona heeft me laten zien dat Less écht More is. Ze is een super fijne en inspirerende businesscoach, die niet alleen op conceptueel vlak met je meedenkt maar ook heel sterk is in marketing, copywriting en (online) zichtbaarheid. ”

If you want to fly, give up
everything that ways you down.

“De coaching van Ilona was heel verhelderd. Ze stelde me precies de juiste vragen en prikte dwars door me heen. Door de ruis weg te halen, vaker achterover te leunen en mijn gevoel te volgen, ontstond er weer creativiteit. Puzzelstukjes vielen langzaam in elkaar. Ik heb als ondernemer een enorme ontwikkeling doorgemaakt en mijn bedrijf is ontzettend gegroeid. Zo zat ik na 5 maanden coaching op de omzet die ik vorig jaar in een heel jaar verdiende. Van een uit de hand gelopen hobby heb ik gezond bedrijf weten te maken. De coaching heeft zoveel los gemaakt en veranderd voor me. Heel blij mee!”
jenny foto.jpeg
IMG_2051.jpg

KEEP IT SIMPLE.

Minimalisme gaat over kiezen. Maar nog veel vaker over loslaten. Mijn coaching is erop gericht dat je keuzes maakt vanuit vertrouwen, overvloed en eenvoud. 

Hiervoor combineer ik het minimalisme met systemisch werk. Ik werk zowel op de bewuste als onbewuste laag zodat je niet aan quick fixes werkt, maar duurzame keuzes maakt die in lijn liggen met wie je bent en mega kloppend voelen.

Ik daag je in mijn coaching uit om met minder, meer te bereiken. Dat betekent verwijderen, schrappen, finetunen en optimaliseren. Ik geloof niet in maanden achter de schermen werken aan het zoveelste nieuwe idee. Het verschil zit hem juist in de kleine nuances, in verdieping zoeken en met vernieuwde focus kijken naar je bedrijf.

Ilona072.jpg

Wie ben jij als je vol in je potentie stapt?

Wie ben jij als je alle bullshit en ruis loslaat?

Hoe ziet mijn 1:1 coaching eruit?

Mijn businesscoaching is voor jou als je kritisch naar jezelf en je business wilt en durft te kijken. Je hebt al mooie klanten en een prima omzet, maar je voelt dat het anders mag. Je bent klaar voor eenvoud en kwaliteit. Dat wat er echt toe doet. Je zoekt een business coach die oprecht, to the point en ervaren is. Iemand die jou gefocust houdt en je spiegelt. Mijn coaching is 1:1 maatwerk en start vanaf 1 maand coaching.

back to the basics

Ik help je in mijn coaching o.a. met het aanscherpen van jouw visie, positionering en boodschap. Ik tune in op jouw talent en potentie en wat er nodig is om de volgende stap te maken in je bedrijf. Wie moet jij zijn om bijvoorbeeld hogere prijzen te vragen, om vaker nee te zeggen of om minder hard te trekken aan klanten?
 
We doorbreken patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

keep it simple

Ik help jou ook met het aanscherpen van jouw niche, inclusief aanbod en prijzen. Je gaat kiezen voor je meest waardevolle aanbod, zonder consessies te doen op al je toffe creatieve ideeën.
 
We kijken als dat nodig is ook naar je workflows zoals je weekplanning en versimpelen en scherpen aan waar mogelijk om meer winst in tijd, geld en energie te behalen.
 
Ik coach ook op de business challenges die tijdens de coaching in je bedrijf spelen, bijvoorbeeld het analyseren van je salesgesprekken of het werken met je team/VA.

organisch groeien

We scherpen waar nodig jouw website, salespagina's en socialmedia aan, zodat je echt gezien wordt bij jouw niche en hiermee heel simpel maar effectief organisch kunt groeien.

Ik leer jou ook hoe je 'sell before you're ready' toepast in je bedrijf, zodat je al kunt verkopen voordat je alles tot in de details hebt uitgewerkt. En wat de kracht van simpel maar relevante vragen stellen is. Zodat klanten al een JA voelen voordat ze met jou gaan werken en je niet aan ze hoeft te trekken. 

Ook kan ik je helpen met jezelf meer vrij te spelen in je bedrijf en financiële vrijheid te creëren. Op een eenvoudige, lucratieve manier.

“Ik werkte 6 maanden met Ilona. Best decision ever! Niet alleen leerde ze me door haar volledig unieke kijk op marketing & sales een heel andere manier van ondernemen (vergeet die funnels maar!), ook ontwikkelde we samen een ijzersterk, onderscheidend & commercieel aantrekkelijk (ook niet onbelangrijk ;-)) fundament, dat volledig past bij mij, mijn visie en de manier waarop ik graag wil werken.”
bottom of page