Nobody is too busy.

Herken je dit?

Loop je regelmatig over van de ideeën en projecten, doe je teveel dingen tegelijk in je bedrijf en maak je voor je gevoel meer uren dan nodig is? Wil je graag groeien met je bedrijf en jezelf sterker positioneren in de markt? Maar realiseer jij je ook: "Ik wil niet harder en meer werken. Ik wil juist meer vrije tijd, meer focus ervaren en mijn eigen pad volgen i.p.v. het meegaan in hoe het zou moeten". 

Wat zou het voor jou betekenen als je minder druk bent in je bedrijf, minder moet en minder uren hoeft te werken? En met dat minderen meer groei realiseert? Dat je precies weet wat voor jou belangrijk is zodat je daar je volledige aandacht op kunt richten. En dat je helder hebt waar jouw potentie ligt en wat jouw signature is. Samen gaan we in het LESS IS MORE programma jouw bedrijf simpeler inrichten. Want simplicity is the key! We gaan ervoor zorgen dat je gaat groeien met je bedrijf. Niet door meer te doen en meer uren te maken, maar juist door te minderen. Zodat je tijd over houdt voor die toffe reis die je wilt maken, voor je prachtige gezin of voor dat inspirerende boek dat je wilt schrijven.

Wat gaan we doen?

Tijdens het less is more programma gaan we aan de slag met jouw bedrijf, maar vooral ook jouw leven. Want de belangrijkste vraag is: hoe kan jouw bedrijf jouw ideale leven faciliteren? We verwijderen, scherpen aan en schalen op waar nodig is. We creëren een sterk en winstgevend businessconcept en stellen concrete doelen die jou gaan helpen jouw dromen te realiseren en ervoor zorgen dat je meer focus en rust ervaart in je bedrijf. Zelfs al tijdens dit programma kun je in minder uren meer bereiken met je bedrijf, ervaar je geen 'moeten' meer en durf je makkelijker nee te zeggen en knopen door te hakken. Wat staat is een stevig bedrijf waarmee je jezelf krachtig kunt positioneren, de regie pakt en volop kunt groeien.

 

Hoe ziet het programma eruit? 

Fase 1. Inzicht

In deze fase kijken we naar jouw huidige situatie. Wie ben je als persoon, wat is je verlangen en waar ligt jouw kracht? We nemen je volledige bedrijf onder de loep, zowel financieel als mentaal. Want de vraag is niet: heb je overtuigingen, maar welke houden jou nu tegen in het realiseren van je dromen? Daarnaast kijken we ook kritisch naar jouw positionering en 

businessconcept en wat levert alles je nu op in termen van klanten, omzet en winst?

Fase 2. Fundering

In deze fase gaan we krachtige keuzes maken. We bepalen je doelen en strategie en wat daar wel en niet aan bijdraagt. We scherpen jouw  niche en businessconcept aan of ontwikkelen een nieuw aanbod dat meer aansluit bij jouw visie en merkwaarden. Daarnaast gaan we bepalen welke zaken je wilt automatiseren, versimpelen of uit wilt besteden. 

Fase 3. Actie

In deze fase gaan we stappen maken. We bepalen welk marketingkanaal je nodig hebt en creëren krachtige content en beeld voor op jouw website en social media. Daarnaast werken we aan de lancering van je (vernieuwde) businessconcept en aanbod en bepalen we hiervoor de deadline, prijs en salespagina. We gaan creëren, testen, analyseren en optimaliseren. En doorpakken.

Ilse - InteriorTwin

“Al maanden twijfelde ik om een focussessie te boeken bij Ilona. Ik had het steeds drukker met mijn bedrijf, maar was tegelijkertijd elke maand onzeker over wat de volgende maand zou brengen. Met als gevolg dat ik nog meer uren ging werken. Dat was niet wat ik wilde en waarom ik was gaan ondernemen. Het was tijd om het roer om te gooien. Ik besloot het Less is more programma bij Ilona te gaan volgen.Tijdens de eerste sessie wist Ilona al meteen helder inzichtelijk te maken op welke onderdelen in mijn bedrijf ik mij moest gaan focussen en welke onderdelen ik beter kon afstoten. Het fijne aan het programma is dat er steeds ongeveer een maand tussen de afspraken zit. Ilona gaf mij tijdens de sessies namelijk feedback en ideeën waar ik direct mee aan de slag kon. Zo heb ik dankzij Ilona tijdens het programma een nieuw bedrijfsonderdeel op kunnen zetten wat inmiddels live staat. Zonder Ilona had ik niet het lef gehad om dit in zo’n korte tijd op te zetten en een succes te maken. Ilona heeft ervoor gezorgd dat ik weer een duidelijke focus en strategie in mijn bedrijf heb. Hierdoor kan ik met minder uren werk een beter resultaat halen.” 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Mijn less is more programma is voor jou als je op zoek bent naar een minimalistische no nonsense businesscoach, omdat je meer focus en rust wilt in je bedrijf. Je bent klaar met consumeren, hard en veel werken en wilt gaan voor een duurzame verandering in je bedrijf en je beseft dat je tijd niet terug kunt kopen. Je bent je bewust van je eigen overtuigingen en blinde vlek en op zoek naar een coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand die je geen trucjes en kant en klare methodes leert. Maar die jou ziet en jouw potentie naar boven haalt.

YES,

IK WIL GAAN VOOR

LESS IS MORE!

Waar heb je behoefte aan?

3 maanden coaching

Voor ondernemers die de boel  flink willen aanscherpen om een stevig en simpel bedrijf te creëren. Voor ondernemers die vastlopen in de vele ideeën en gedachten en vragen hebben als: hoe positioneer ik mezelf sterker in de markt, hoe creëer ik een  eigen winstgevend(er) businessconcepten hoe werk ik efficiënter?

Wat krijg je?

- 10 online modules ter voorbereiding

- 1x 4 uur kickstart sessie met lunch in Arnhem

- 2x 2 uur focussessie op mijn kantoor in Arnhem

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- 1x 60 minuten focuscall

- mijn boek 'De kracht van minder'

Investering

1895 euro ex BTW

6 maanden coaching

Voor ondernemers die een next step willen maken met hun bedrijf of de boel flink om willen omgooien. Voor ondernemers die vastlopen in het maken van krachtige keuzes en vragen hebben als: hoe bepaal en lanceer ik mijn nieuwe koers of hoe kan ik opschalen en uitbouwen?

Wat krijg je?

- 10 online modules ter voorbereiding

- 1x 4 uur kickstart sessie met lunch in Arnhem

- 4x 2 uur focussessie op mijn kantoor in Arnhem

- verslag per sessie

- huiswerk met feedback

- 2x 60 minuten focuscall

- mijn boek 'De kracht van minder'

Investering

3295 euro ex BTW

Dit ben ik.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt.

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld.

 

2,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business coach & minimalist help ik ondernemers met less is more in hun bedrijf.

@2019 BLOESEM marketing