Ilona010.jpg

the art of letting go.

Je voelt dat het veel simpeler mag, maar hoe eenvoudig het ook klinkt, het lukt je niet om echt te minderen. Je voelt ergens een bepaalde druk om mee te gaan in de zoveel k omzet, om meer met funnels te doen of juist high-end te gaan werken en dat geeft onrust. Het maakt dat je onbewust hard aan het werk bent.
 

Ilona051.jpg

nobody is too busy, it is just a matter of priorities.

Je bewandelt hierdoor niet 100% je eigen pad. Enerzijds omdat je wordt afgeleid door alles wat er om je heen geroepen wordt. Anderzijds merk je dat iets je tegenhoudt om alleen nog maar ja te zeggen tegen dat waar jij helemaal in je element bent en waar jouw talent en potentie samenkomen. Je merkt dat het daardoor niet lekker stroomt en je niet voluit durft te gaan.

Minder en versimpelen gaat verder dan productiever zijn. Het gaat verder dan alleen je strategie. Het gaat over hoe jij je voelt IN je bedrijf. Dat jij voelt dat je vaker achterover mag leunen, dat je minder vaak 'aan' staat en minder alles perfect hoeft te doen.

Het gaat over het aankijken van patronen en overtuigingen die jou nu nog in de weg staan om volledig op jouw eigen plek te staan in je bedrijf en leiderschap te nemen. Zodat je 100% keuzes maakt vanuit vertrouwen, overvloed en EENVOUD.

less is more traject.

In mijn 1:1 less is more coachtraject help ik jou met het versimpelen en aanscherpen van je business. Hierbij combineer ik het minimalisme met systemisch werk. Ik help jou meer rust en stevigheid te voelen in je bedrijf.

Ik daag je in mijn coaching uit om direct met minder, meer te bereiken. Dat betekent verwijderen, schrappen, finetunen en optimaliseren. Ik geloof niet in maanden achter de schermen werken aan het zoveelste nieuwe idee. Het verschil zit hem juist in de kleine nuances, in verdieping zoeken en met vernieuwde focus kijken naar je bedrijf.

 

back to basic

We scherpen jouw visie, positionering en boodschap aan. We tunen in op jouw talent en potentie en wat er nodig is om de volgende stap te maken in je bedrijf. Wie moet jij zijn om bijvoorbeeld hogere prijzen te vragen, om vaker nee te zeggen of om minder hard te trekken aan klanten?

 

We doorbreken patronen die jou blokkeren en werken aan belemmerende overtuigingen en gedachten die jou in de weg staan.

keep it simple

We scherpen jouw niche, inclusief aanbod en prijzen aan. Je gaat kiezen voor je meest waardevolle aanbod, zonder consessies te doen op al je toffe creatieve ideeën.
 
We kijken naar je workflows zoals je weekplanning en versimpelen en scherpen aan waar mogelijk om meer winst in tijd, geld en energie te behalen.
 
Ik coach daarnaast op de business challenges die tijdens het coachtraject in je bedrijf spelen, bijvoorbeeld het analyseren van je salesgesprekken of het werken met een team.

slow copy

Content die lang blijft hangen en aanzet tot denken is essentieel om kwalitatieve leads/klanten aan te spreken.
 
Daarom scherpen we jouw marketing(kanalen) en content op je website, salespagina's en socialmedia aan, zodat je echt gezien wordt bij jouw niche.

Tevens leer ik je hoe je 'sell before you're ready' toepast in je bedrijf, zodat je al kunt verkopen voordat je alles tot in de details hebt uitgewerkt. En wat de kracht van simpel maar relevante vragen stellen is.

Anne - Mindful Health

“Ilona heeft mij in de afgelopen 6 maanden geholpen om mijn bedrijf volledig anders in te richten. Als jonge moeder had ik behoefte aan meer overzicht in mijn bedrijf en wilde ik in minder uren meer impact maken voor mijn klanten en tegelijkertijd financieel kunnen groeien. Van losse diensten en activiteiten ben ik overgegaan op mijn Mindful Food & Lifestyle programma (één op één) en heb ik bewust gekozen voor één marketingkanaal (instagram). Al tijdens het Less is More programma stroomden de aanmeldingen binnen en onlangs haalde ik mijn hoogste maandomzet tot nu toe als ondernemer. Ilona heeft me laten zien dat Less écht More is. Ze is een super fijne en inspirerende businesscoach, die niet alleen op conceptueel vlak met je meedenkt maar ook heel sterk is in marketing, copy, websites en (online) zichtbaarheid. Zonder Ilona weet ik zeker dat ik mijn plannen voor een meer minimalistische bedrijf en een eigen programma nog langer voor me uit had geschoven. Lieve Ilona, bedankt voor al je hulp!"

Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.42.
Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.50.
Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.57.
Schermafbeelding 2020-10-29 om 20.19.30.

3 maanden coaching

- vragenlijst ter voorbereiding op de kickoff

- 1x 2 uur durende online kickoff sessie

- 6x een online sessie (1-2 uur)

- een online hypnose sessie

- een paarden coachsessie

- actieplanning via Trello

- ik geef feedback op jouw content

- tussentijds contact via WhatsApp

- een boek afgestemd op jou als persoon

3.750 euro ex. btw
 
betalen in 3 termijnen is mogelijk

dit traject is voor jou.

Mijn less is more traject is voor jou als je een visie gedreven ondernemer bent en je eigen bullshit durft aan te kijken. Je hebt al een mooie omzet, maar je voelt dat er nog zoveel meer in jou en je bedrijf zit. Je bent klaar voor eenvoud en vaker achterover leunen in je bedrijf. Met het harde werken dat er onbewust nog is, ben je wel klaar.

Je zoekt een no-nonsense business coach die oprecht, kritisch en ervaren is. Iemand die jou ziet, jouw potentie naar boven haalt en jou gefocust houdt. 

Je kunt snel maar intuïtief knopen doorhakken en neemt 100% verantwoordelijkheid om commited aan de slag te gaan.

Ilona059.jpg

Veel gestelde vragen.

1. Ik ben starter, is jouw traject dan ook geschikt? 
Mijn programma is voor ondernemers die al een tijdje ondernemen en voelen dat ze een nieuwe fase ingaan met hun bedrijf. Ik maak hierop weleens uitzonderingen voor ondernemers die nog in startfase zitten. Zo kan het zijn dat je freelancer bent en wilt switchen naar een eigen aanbod. Of dat je deels nog in loondienst wilt en volledig voor je eigen bedrijf wilt gaan. Het hangt echt van de persoon af of ik die potentie in je zie en vooral dat je die zelf voelt. 

 

2. Coach je ook ondernemers met een webshop?

Ja, ik coach zowel ondernemers met diensten als met producten. Ik heb zelf 8 jaar geleden mijn eigen voedingsproducten met het merk Van Haver Tot... en verkocht aan de retail in Nederland, dus ik coach regelmatig ondernemers die duurzame kleding, sieraden of verzorgingsproducten verkopen. 

3. Bied je ook losse coachsessies aan?
Nee, dat heb ik in het verleden gedaan en ik heb gemerkt dat voor een duurzame transformatie in je bedrijf meer tijd nodig is. Ik coach in mijn traject vrij intensief met om de 2 weken een sessie.


​4. Coach je naast strategie ook op mindset?
Ik coach heel intuïtief. Ik voel en hoor wat er in het moment nodig is bij jou om keuzes te maken en actie te ondernemen zodat je de antwoorden vooral uit jezelf haalt. Dat is soms strategie maar nog vaker werk ik op de diepere lagen d.m.v. systemisch werk. Ik werk ook veel in en met de natuur.

5. Doe je alleen online coaching?

Ja. En om wel een hele leuke reden, want vanaf 28 juli 2022 woon ik met mijn gezin in Kaapstad. Alle sessies zijn daarom online via zoom of we trekken allebei met onze oortjes de natuur in. 

 

Ilona077.jpg

meet ilona.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt. 
 
Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld. 
 
5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. 2 jaar geleden heb ik hier een systemisch werk aan toegevoegd.