Herken je dit?

Loop je al een tijdje met een heel tof idee? Lijkt het je bijvoorbeeld super gaaf om een kledinglijn op te zetten, een boek te schrijven of wil je graag yoga retraites organiseren? Of ben je net gestart met je bedrijf en weet je niet waar je moet beginnen of omdat je jouw concept niet helder hebt? No worries. I am here to help you. Hoe tof zou het zijn als je in 1 dag alle handvatten krijgt om van jouw idee een sterk businessconcept te maken? Dat je hulp krijgt bij het maken van keuzes, en een krachtige positionering neerzet. Ik leer je niet alleen wat nodig is voor een sterk businessconcept, maar ik deel ook mijn eigen ervaringen. Zo heb ik mijn eigen concepten op basis van haver ontwikkeld met het merk Van Haver Tot..., werk ik momenteel aan 2 boekconcepten en heb ik 'minimalistisch ondernemen' als businessconcept in de markt gezet.

fullsizeoutput_7d2.jpeg
IMG_2054.jpg

Stop waiting

for Friday.

The most of the moment is now.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De Masterclass is een dag full focus aan jouw businessconcept werken met linkedminded people in een super inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een flinke dosis focus, kennis en inspiratie en kunt de eerste stappen gaan zetten om jouw businessconcept te ontwikkelen en in de markt te zetten. Je komt met een idee > je gaat weg met een concept! Hoe tof?

Sessie 1. Onderzoek

Waar moet een sterk businessconcept aan voldoen?

Wat is jouw visie en wat zijn jouw merkwaarden?

Wie is jouw doelgroep/niche en hun behoeften?

Hoe ziet de markt eruit, hoe ben je onderscheidend?

Sessie 2. Ontwerp

In welke vorm giet je jouw concept?

Via welke kanalen ga je jouw concept aanbieden?

Hoe bedenk je een naam?

Hoe kom je tot een prijs?

Sessie 3. Testen + Lanceren

Hoe ga je jouw concept testen bij je doelgroep?

Hoe maak je een minimal viable product?

Wat wordt jouw verhaal? (storytelling)

Hoe zorg je voor PR bij de lancering?

Hoe zorg je voor sterke content?

Wat kun je verwachten?

In een kleine groep van 4 personen gaan we aan de slag met jouw idee. 

De dag bestaat uit 4 fases die we stap voor stap doorlopen om van jouw idee een sterk businessconcept maken. Na deze dag heb je een helder beeld van jouw businessconcept en hoe je met focus de komende periode aan jouw businessconcept kunt werken. Het is een dag waarbij we zowel strategisch als pragmatisch te werk gaan en waarbij je veel voorbeelden zult zien die jou inspireren. 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor zelfstandig ondernemers die al een tijdje rondlopen met een te gek idee, maar niet de kennis hebben of de focus hebben om dit idee te vertalen naar een sterk commercieel businessconcept. Wellicht heb je al heel duidelijk wat je wilt en ben je op zoek naar de juiste stappen. Maar het kan ook zijn dat je nog zoekende bent of je businessconcept wel haalbaar is. Een ding weet je zeker, je wilt het niet langer bij een droom houden om een boek te schrijven of om een online yogaplatform te lanceren. Je wilt er nu echt voor gaan. 

 JOUW INVESTERING  

 195 EURO incl. BTW

 + koffie, lunch en lekkers  

 Donderdag 16 mei 2019 

 9.30 tot 16.30 uur 

  max. 4 personen 

 Arnhem 

De masterclass heeft mij een heel stuk verder geholpen. De 4 stappen die Ilona behandelt hebben mij weer richting gegeven. Ik raakte zelf verward door alle ideeën die in mijn hoofd ronddwaalden. De focus die ik teruggekregen heb is goud waard. Aangezien ik zelf minimalistisch leef en alle trucks ken, is het ook voor mij nodig om af en toe aan te scherpen en tips te krijgen van iemand anders. Ik ben blij dat Ilona op mijn pad gekomen is. Zij is voor mij die spiegel, aanvulling en last but not least: een betrouwbaar en gezellig persoon om mee samen te werken.

MINIMAL-U

Het was zo belangrijk om mijn idee voor een stationery brand goed aan te pakken en advies te krijgen van een strateeg die zelf al heel wat heeft bereikt met haar producten op basis van haver. En nu helpt ze ondernemers om een sterk concept te ontwikkelen en te lanceren. Want oef. Hoe leuk en enthousiast ik ben, een concept neerzetten vergt naast creativiteit en durf toch ook echt een groot stuk (markt)kennis. En wat ben ik blij dat ik samen met Ilona dit aangegaan ben. Zoveel inspiratie en tips en een geweldige naam voor mijn stationery lijn.

Stonne Organiseert

Tijdens de sessie met Ilona ben ik erachter gekomen dat mijn idee niet haalbaar was. 'Zonde van je geld', zou je kunnen zeggen, maar niets is minder waar. Door de sessie met Ilona is mij juist een hoop geld, tijd en energie bespaard gebleven voor een concept dat mij uiteindelijk niet gebracht zou hebben waar ik op hoopte. Confronterend maar zo waardevol om hier op tijd achter te komen! Ilona is toegankelijk en zakelijk tegelijk waardoor ze je op een prettige manier flink aan het denken zet. En het toffe is, ik heb nu een aangepast idee dat uiteindelijk tot een veel sterker concept zal leiden, namelijk een eigen boek!

Claar was daar

Please reload

IMG_2059.jpg

Hi.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik een aantal jaar als online markteer in de modebranche gewerkt. Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver Tot... en heb ik meerdere concepten voor de foodbranche en retail ontwikkeld. 1,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist help ik nu ondernemers bij het in de markt zetten van hun merk en businessconcept en hoe je juist met minder, meer kunt bereiken. Less is more is mijn motto geworden en heeft bij mij voor enorm veel focus en rust gezorgd. En dat gun ik jou ook, want tijd is ons meest kostbare bezit. 

YES,

IK HEB EEN

GAAF IDEE!