fullsizeoutput_7d2.jpeg

Focus op

je niche.

Wil jij meer focus op jouw

droomklant en je sterker

 positioneren in de markt? 

 

Herken je dit?

Je bedrijf loopt goed. Je hebt leuke klanten en mooie opdrachten. Maar je voelt: er zit meer in. Je wilt je nog sterker positioneren en onderscheiden in de markt en richten op jouw droomklant. Dat doen wat je het allerleukst vindt om te doen en waarmee je de meeste impact kunt maken. Maar je vindt het lastig om een keuze te maken, want je vindt heel veel dingen leuk.

En die niche bepalen, dat is zo makkelijk nog niet. Want hoe kies je jouw niche en hoe trek je nog meer klanten aan die het beste bij jou passen? 

WAT GA JE LEREN TIJDENS

DEZE ONLINE CURSUS?

  • Hoe je jouw niche bepaalt aan de hand van 3 pijlers

  • Hoe je jouw niche aanscherpt aan de hand van 4 niveaus

  • Hoe je jouw aanbod aanscherpt aan de hand van jouw niche

  • Hoe je jouw haakje vindt in jouw niche positionering

"De cursus ‘focus op je niche’ van Ilona heeft me veel gebracht. Ik had al een aardig beeld van mijn doelgroep, maar de cursus heeft nog verder geholpen met het finetunen. Het mooie vind ik dat Ilona je bewust maakt dat het krachtig is om bij jezelf te blijven. Ze weet je de juiste vragen te stellen, die je triggeren. Aan de hand van haar eigen praktijkvoorbeelden neemt ze je mee in het hele proces. Dat vond ik heel fijn, zo gaat het meteen meer leven. Resultaat is dat ik me beter kan inleven in mijn doelgroep en dat het makkelijker is om mijn marketing hierop af te stemmen. Fijne bijkomstigheid is dat de cursus heel compact en overzichtelijk is ingericht en in eigen tempo is te volgen. Kortom een aanrader!"

Senz Organizing

Wat een fijne cursus: Focus op je niche van Ilona. Ilona laat je anders denken over ondernemen, ze neemt je mee in haar ideeën en strategieën. De cursus is heel basic ingericht, juist daardoor ligt je focus helemaal op de lessen die je doorloopt. Ik had mijn ideale klant al best helder, dacht ik. Ilona zet een stap verder en laat jou ook stappen zetten, wat een energie kreeg ik door deze cursus! Ik ga aankomende tijd aan slag met het neerzetten van mijn niche en focus me daarna alleen nog op deze specifieke doelgroep. Dankjewel voor deze focus Ilona!

De Online Etaleuze

De digitale cursus ‘focus op je niche’ heeft mij een heel eind op weg geholpen om beter mijn niche te kunnen omschrijven. Ilona geeft goede voorbeelden en theorie die mij een stuk wijzer heeft gemaakt. Nu zie ik goed in waarom een niche bepalen zo belangrijk is. Ik raad het iedereen aan om deze heldere, goed opgezette cursus te volgen.

MINIMAL-U

Please reload

Wat levert de online cursus jou op?

- Je expertise wordt groter, bij jou moet jouw droomklant zijn

- Je kunt je krachtiger onderscheiden 

- Je kunt je boodschap duidelijker formuleren

- Je trekt sneller jouw droomklant aan

- Je kunt een hogere prijs vragen voor je dienst

- Je hebt meer focus en rust in je aanbod

Voor wie is de online cursus bedoeld?

Voor zelfstandig ondernemers die meer focus en rust willen in wat ze aanbieden en aan wie ze dit aanbieden. Die willen groeien met hun bedrijf en op zoek zijn naar verdieping en een volgende stap en voelen dat wat ze nu doen te veel is.

  JOUW INVESTERING  

  39 EURO incl. BTW 

YES,

IK GA VOOR

MIJN NiCHE!

Masterclass Productfoto.png

Na aankoop  van de online cursus ontvang je een bevestigingsmail met een PDF met de inlogcodes voor de online leeromgeving. (check ook je spam).

Dit ben ik.

Ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brandmanagement heb ik ruim 8 jaar als online markteer in de mode en foodbranche gewerkt.

 

Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen met het merk Van Haver tot... en heb ik in 4 jaar tijd meerdere concepten voor de retail ontwikkeld.

 

2 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist help ik ondernemers bij het in de markt zetten van hun businessconcept en hoe je met minder, meer kunt bereiken.

 

Less is more is mijn motto geworden en heeft bij mij voor enorm veel focus en slow (rust en aandacht) gezorgd. En dat gun ik jou ook, want tijd is ons meest kostbare bezit. 

4338288A-FD35-46D3-9426-8D85707C4534.jpg