-Print-20180906_TimeToShine-Ilona_4148.j

Wil jij makkelijker   jouw droomklant

aantrekken en raken

 

Herken je dit?

Je hebt een prachtige missie en visie. En toch vind je het lastig om dit te vertalen naar je marketing. 

Je communiceert veelal vanuit 'wat' je doet, maar beseft je steeds meer dat mensen niet bij je kopen om wat je doet, maar waarom je iets doet. Wellicht ben je nog zoekende in je unieke boodschap of vind je het lastig om deze te vertalen naar je content. Daarnaast vind je het belangrijk om in je marketing jezelf te kunnen zijn, maar dat lukt nu niet altijd. Je wilt het liefst moeiteloos je doelgroep aantrekken en raken met jouw boodschap. En je wilt dat klanten zelf hun weg naar jou vinden. Niet omdat wat je doet, maar om wie je bent. 

 

WAT GA JE LEREN TIJDENS
DEZE ONLINE TRAINING ?

  • Hoe je jouw 'haakje' vindt en deze vertaalt naar je marketing en content

  • Wat het verschil is tussen functionele en emotionele marketing

  • Welke rol jouw unieke boodschap speelt bij de intrinsieke motivatie van jouw doelgroep

  • Hoe je jouw droomklant aantrekt met jouw persoonlijke 'haakje'

  • Hoe je moeiteloos bij jezelf blijft in je marketing

  • Hoe je jouw doelgroep raakt in hun hart en verbinding met ze maakt

  • En dat marketing niet aan hoeft te voelen als een trucje of moeten 

Ik wil allereerst zeggen dat ik jouw webinars echt top vind, heel persoonlijk en dat je iedereen ook zo behandelt en voorbeelden geeft is heel fijn en maakt het allemaal net even wat duidelijker. Ik kon mij heel erg vinden in hoe je mijn tekst omschreef en dat is precies waar ik zelf ook niet tevreden over ben. Het voelde ook niet persoonlijk en een beetje eentonig maar wist niet zo goed hoe ik dat het beste anders kon verwoorden. Maar ik ga aan de slag met jouw punten zoals: jouw verhaal en jouw oplossing. 

Eunoia Studio

Heel verhelderd de training. Ik snap nu waarom ik social media lastig vond. Mijn bedrijf is nu niet meer 100% mij doordat ik het thema grenzen ontgroeid ben. Dat werkte zolang ik mijn persoonlijkheid niet liet zien en ik blogs schreef op basis van kennis en waar ik vanaf wil. Ik heb na de training meteen een nieuwe versie van mijn visie op papier gezet en dat voelde een beetje als uit de kast komen, maar het sloot wonderlijk genoeg wel in 1x aan op de impact en rust wat de kern is van het verlangen van mijn klant. 

Effectief Sensitief

Please reload

Voor wie is de online training bedoeld?

Voor zelfstandig ondernemers die het lastig vinden om hun unieke boodschap te vertalen naar hun marketing en content. Die weten dat persoonlijk zijn in je marketing belangrijk is als ondernemer, maar het moeilijk vinden om dichtbij zichzelf te blijven en vanuit hun 'haakje' verbinding te maken. Ondernemers die vaak twijfelen of er lang over doen bij het maken van content, zoals het schrijven van blogs en het posten op social media. 

  JOUW INVESTERING  
  49 EURO incl. BTW 

Datum: donderdag 10 januari 2019

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: online via Webinargeak

YES,

IK WIL MIJN

VERHAAL DELEN!

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de online training in Webinar Geek. (check ook je spam).

Kun je niet live bij de training aanwezig zijn, dan kun je de training binnen 2 weken terugkijken.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brand management heb ik een aantal jaar als online markteer in de modebranche gewerkt. Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen en heb ik meerdere concepten voor de foodbranche en retail ontwikkeld. 1,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist coach ik nu ondernemers bij het in de markt zetten van hun merk of concept en hoe je juist met minder, meer groei kunt bereiken. Less is more is mijn motto geworden en heeft bij mij voor enorm veel focus en rust gezorgd. En dat gun ik jou ook, want tijd is ons meest kostbare bezit.