16vergaderenEdeKazerne.jpg

ENDLESS

traject.

In mijn less is more messaging traject gaan we aan de slag met krachtige content voor jouw bedrijf. We scherpen jouw positionering en boodschap aan, want ik geloof dat een krachtig verhaal niet veel maar juist weinig woorden nodig heeft. En we creëren een simpele maar effectieve contentstrategie om direct mee aan de slag te gaan. En nee daar komen geen tips en tricks bij kijken. We gaan verder dan dat. Durf je het aan?

dit traject is voor jou.

Dit less is more messaging traject is een eenmalig aanbod dat loopt t/m 31 januari 2020. We starten met een 1 op 1 kickoff sessie die je zowel online als offline bij mij in Arnhem op kantoor kunt volgen en na een maand volgt een 1 op 1 coachcall als stok achter de deur voor je. De online masterclass doen we samen met een groep ondernemers. Voor dit traject neem ik max. 5 ondernemers aan. 

 

Dit traject past bij jou als je missie gedreven bent en snel in actie kunt komen. Je hebt niet veel met funnels, marketingtrucjes en statistieken, maar durft op je gevoel te vertrouwen en te gaan staan voor waar je in gelooft. Je haalt al klanten uit social media, met name Instagram, maar je wilt hierin verder groeien en je marketing simpel houden met 1 kanaal. 

Je zoekt een coach die kort met je meeloopt en je scherp en gefocust houdt. 

praktisch

- 1x kick-off sessie van 2 uur online of live in Arnhem

- - contentplanning in Trello

- 1x coachcall via Zoom

- feedback/aanscherping op je content

- 1x online masterclass van 2 uur

749 euro ex. btw

Ilona010.jpg