top of page

less is more MESSAGING.

Ben jij die visionair met een duidelijke visie en missie om de wereld een stukje mooier maken? Voel je dat je een boodschap hebt die veel meer gehoord mag worden en groter is dan dat je nu communiceert?

 

Ben je er klaar voor om met jouw boodschap een statement te maken, anderen wakker te schudden en meer bewustwording te creëren?

Wil je organisch de tofste klanten aantrekken die passen bij jouw visie en hoe je naar de wereld kijkt en waarmee je transformatie en impact maakt?

Ilona Annema Arnhem 7.jpg
Ilona Annema Arnhem 6.jpg

the art of words.

Wat je zegt, hoe je het zegt. Woorden zijn enorm bepalend in hoe je jezelf positioneert en welke klanten je hiermee aantrekt

Wanneer je organisch wilt groeien dan kun jij je niet verschuilen achter een funnel. Dan zul jij jezelf moeten laten zien. Niet omdat zichtbaar zijn op social media 'moet', maar omdat je dan echt gezien en gehoord wordt. En je klanten 'aantrekt', die naar jou toekomen in plaats van dat je klanten door de funnel trekt. Want wie wil er nou aan een klant trekken?

Jouw woorden, jouw content. Ze zijn heel krachtig. Maar soms is de vertaling van je positionering naar je content best lastig. Misschien voel je dat je positionering en boodschap nog aanscherping nodig heeft. Maar je mist vooral dat je een duidelijke contentstrategie mist. Waardoor je iets laat liggen want voor jouw gevoel veel te waardevol is.

traject.

In mijn less is more messaging traject gaan we aan de slag met krachtige content voor jouw bedrijf. We scherpen jouw positionering en boodschap aan, want ik geloof dat een krachtig verhaal niet veel maar juist weinig woorden nodig heeft. En we creëren een simpele maar effectieve contentstrategie om direct mee aan de slag te gaan. En nee daar komen geen tips en tricks bij kijken. We gaan verder dan dat. Durf je het aan?

kick-off sessie

In een kick-off sessie leggen we de basis voor jouw contentstrategie. We bepalen wat jouw doel is de komende 2 maanden met jouw content en we scherpen jouw visie, haakje en framework van power woorden aan. Tevens maken we een contentplanning voor de komende 2 maanden.

coachcall

Na de kick-off sessie ga je aan de slag met het aanscherpen van je website teksten en werk je de contentplanning verder uit. De content die je voor social media creëert, bespreken we en scherpen we aan tijdens een coachcall. Deze coachcall is jouw stok achter de deur om na de kick-off meteen aan de slag te gaan. 

masterclass

Je neemt deel aan een online masterclass op het gebied van marketing en sales. Bijvoorbeeld als het gaat om meer leads via je DM genereren en of sell before you're ready. Het draait in marketing en sales allemaal om de kracht van woorden.

dit traject is voor jou.

Dit less is more messaging traject is een eenmalig aanbod dat loopt t/m 31 januari 2020. We starten met een 1 op 1 kickoff sessie die je zowel online als offline bij mij in Arnhem op kantoor kunt volgen en na een maand volgt een 1 op 1 coachcall als stok achter de deur voor je. De online masterclass doen we samen met een groep ondernemers. Voor dit traject neem ik max. 5 ondernemers aan. 

 

Dit traject past bij jou als je missie gedreven bent en snel in actie kunt komen. Je hebt niet veel met funnels, marketingtrucjes en statistieken, maar durft op je gevoel te vertrouwen en te gaan staan voor waar je in gelooft. Je haalt al klanten uit social media, met name Instagram, maar je wilt hierin verder groeien en je marketing simpel houden met 1 kanaal. 

Je zoekt een coach die kort met je meeloopt en je scherp en gefocust houdt. 

praktisch

- 1x kick-off sessie van 2 uur online of live in Arnhem

- - contentplanning in Trello

- 1x coachcall via Zoom

- feedback/aanscherping op je content

- 1x online masterclass van 2 uur

749 euro ex. btw

Ilona Annema Arnhem 10.jpg
bottom of page