svloenen-jan-2020-lo-res-voor-scherm-26_orig.jpg

The art of less.

Je hebt al een prachtige business opgebouwd, maar wat je doet en wat je aanbiedt voelt soms nog als veel of moeten en voelt niet representatief voor het potentieel dat in je zit.

Je wilt (door)groeien. Je business sterker positioneren. Het beste wat je in huis hebt naar voren halen. En je weet dat dat niet gaat als je: en losse sessies aanbiedt, en 1 op 1 trajecten doet, een groepsprogramma, een online cursus, starters helpt en ondertussen ondernemers helpt met een team en opschalen. Oeps.

Je weet dat als je je meer focust en specifieker wordt, je meer kunt excelleren. 
 

svloenen-jan-2020-lo-res-voor-scherm-30_orig.jpg

the art of less.

"Ik vind veel dingen leuk". Een uitspraak die ik vaak tegenkom. En dus doen deze ondernemers van alles (en dus eigenlijk een beetje). Maar leuke dingen geven leuke resultaten.

Jij bent meer dan 'leuk'. Jij bent fantastisch. Op jouw unieke manier. En dat verdient fantastische resultaten met fantastische klanten. Alleen die trek je niet aan met 4 verschillende diensten op 4 verschillende niveaus. Je hoeft niet iedereen te bedienen en je hoeft ook niet iemand op alle touchpoints in de klantreis te bedienen.

 

Echt, ondernemers die al verder zijn in het ondernemerschap, zitten niet te wachten op het zoveelste gratis e-book met mailfunnel om verleid te worden. Die kiezen bewust voor jou en willen meteen met jou kennismaken voor meer informatie. En ook particulieren die al heel veel geprobeerd hebben, willen gewoon professionele hulp, geen gratis 'doe het zelf en zoek het maar uit' test. Excelleer op dat stuk waar jij het meest tot je recht komt. Hoe specifieker jij bent, hoe specifieker jij jouw niche aanspreekt en aantrekt en het beste kunt helpen.

excelleer in 1 dag.

Op donderdag 20 mei leer ik jou in 1 dag hoe je jouw bedrijf kunt versimpelen. En daarmee ga ik verder dan alleen van offline naar online gaan of meer passief inkomen genereren. Dat lijkt soms de holy grail. Maar er is nog zoveel meer wat je kunt doen om je bedrijf heel simpel in te richten. En dat zit hem vooral in de kleine dingen en die ga je tijdens deze dag ontdekken, finetunen en tweaken.

JE leert en ONTDEKT o.a.:

  • Te kiezen voor je meest waardevolle aanbod, zonder consessies te doen op al je toffe en creatieve ideeën 

  • Welke aanscherping nodig is qua positionering en boodschap om jouw aanbod aantrekkelijker te maken voor jouw niche

  • Hoe je jouw marketing en sales tweakt zodat je meer organisch en beter betalende klanten aantrekt (let's sell before you're ready)

  • Hoe je minder uren en kosten maakt per klant. En hoe je juist door minder te doen voor je klant meer waarde creëert.

Daarnaast neem ik jou ook mee in de wereld van NLP en systemisch werk. Over het herkennen van patronen en overtuigingen bij jezelf m.b.t 'hard werken' en 'je klanten veel ruimte geven'.

dEZE 1-daagse training is voor jou.

De 1-daagse training is voor jou als je gedreven bent en snel kunt schakelen. Je streeft niet naar altijd maar 'meer, meer, meer'. Je gelooft in keep it simple, impact maken en transformatie.

 

Je trekt al consistent klanten aan en hebt al een aantal versimpelingen gemaakt in je business. Wellicht besteed je werkzaamheden uit of heb je een aantal zaken geautomatiseerd. Maar het mag nog simpeler, want jouw tijd is kostbaar. 

Tijdens de training hak je knopen door en maak je keuzes waarmee 2021 jouw absolute less is more jaar wordt. Je ervaart direct meer focus en gaat naar huis met concrete handvaten om direct te implementeren in je bedrijf.

praktisch

Datum: 20 mei 2021

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: The Playing Circle in Amsterdam

Maximaal 10 personen.

Lunch en snacks zijn ingegrepen. 

249 euro ex. btw

The-Playing-Circle-Vijzelgracht-3.jpg