Less is more.

IMG_2057.jpg

De kracht van minder.

Wat heb je echt nodig om gelukkig te zijn in je bedrijf, 
maar vooral in je leven? En wat draagt nou echt bij aan dat geluk?

We denken vaak heel veel nodig te hebben. Maar als je teruggaat naar de kern dan weet je dat er maar weinig is wat er echt toe doet. Het gaat er niet om dat je die hele lijst met to do's af werkt. Nee, de vraag is: welke to do's brengen jou vandaag dichter bij jouw droom? En nee, het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk aan marketing doet en iedereen wil bereiken. Het gaat erom dat je die specifieke groep bereikt die jij het allerbeste kunt helpen en de meeste impact kunt maken. 

Je eigen pad volgen als ondernemer klinkt makkelijk, maar het nastreven ervan is soms best lastig in een online wereld waarin je snel afgeleid bent en er van alles geroepen wordt. 

Voor je het weet, heb je tientallen E-books gedownload, gratis webinars gevolgd en aan challenges meegedaan. Wellicht is dit ook wel de zoveelste nieuwsbrief of weggever die je downloadt in de hoop the key tot succes te vinden. Maar helaas moet ik je dan teleurstellen, want die is er niet. 

Ik ga jou niet helpen om binnen een maand 10.000 euro om te zetten of om een kickass online programma te lanceren.

Wat ik wel ga doen, is jou inspireren met de kracht van minder. Want bewustwording, daar begint het. Want zodra jij je bewust wordt van wat er niet toe doet in je bedrijf, maar waar juist jouw potentie ligt. Dan zul je automatisch je focus leggen op dat waar het om gaat en al het andere minderen of zelfs verwijderen uit je bedrijf. Just focus in what matters!

START MET MINDER DOEN.

Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief geef je toestemming om maximaal 3x per maand een mailing te ontvangen die in het teken staat van minimalistisch ondernemen. Denk aan informatieve tips en tricks, commerciële events en trainingen en de nieuwste blogs en inspirerende podcasts in je inbox. Je kunt je altijd op ieder moment afmelden voor mijn nieuwsbrief.