Herken je dit?

Je wilt graag online beter gevonden worden door te gaan bloggen. Maar je hebt geen idee waar te beginnen

met het schrijven van blogs en welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn.

Daarnaast wil je met jouw blogs te juiste doelgroep aanspreken en niet alleen schrijven voor Google, maar juist vanuit je eigen visie en de behoefte van jouw ideale klant.

 Wil jij met jouw website,  webshop of blog online  beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google?

ONTDEK MIJN SEO TRAINING
 
DSC_4977-3

 Wil jij met bloggen de juiste doelgroep aantrekken via zoekmachines?

WAT GA JE LEREN?

  • Hoe je de juiste zoekwoorden bepaalt voor jouw website

  • Hoe je interessante onderwerpen bepaalt voor het schrijven van jouw blogs

  • Hoe je een blog artikel opbouwt

  • Hoe je jouw blog SEO proof maakt (titels,meta data, interne links, afbeeldingen)

  • Hoe je zorgt voor externe links door te gaan bloggen

  • + handige copywriting tips

Datum: 19 juli

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: online (via WebinarGeek)

Voor wie is deze training bedoelt?

Voor iedereen die graag bloggen in wil zetten voor meer bezoekers op de website.

Bijvoorbeeld bij het starten van jouw eigen blog, zodat jouw blogs direct goed gelezen worden door jouw doelgroep. Maar ook als je al een tijdje blogt, is de training interessant om zo nog meer uit jouw blogs te halen.

Je zult met de training tot nieuwe inzichten komen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Hiermee kun je jouw blogs optimaliseren voor zoekmachines, maar met name voor jouw doelgroep.

Wat resulteert in meer bereik, meer bezoekers en meer klanten. 

  JOUW INVESTERING  

  47 EURO incl. BTW 

Ik vond het erg leuk, leerzaam en inspirerend. Echt helemaal top. Aan de ene kant bevestiging waar ik het nodig had en ook veel nieuwe dingen geleerd. 

Blonde on an bike

Ik heb bij Ilona de online training SEO gevolgd. Omdat ik er niet live bij aanwezig kon zijn, mocht ik hem op mijn gemak terugkijken. Ideaal! Ilona heeft ontzettend duidelijk uitgelegd wat SEO inhoudt en hoe je dit het beste kunt toepassen. De praktijkvoorbeelden die ze gaf, toegespitst op de deelnemers van het webinar, gaven blijk van een goede voorbereiding. 
Ik ben er daarna meteen zelf mee aan de slag gegaan en met succes! Mijn website is meteen beter vindbaar en ik vind het echt hartstikke leuk om te doen. Bovendien is het ook nog eens veel makkelijker dan ik in eerste instantie had verwacht. Ilona zelf is super toegankelijk, professioneel en enorm betrokken. Toen ik enkele vragen had, gaf ze mij meteen instructies en heeft zelfs even ingelogd op mijn website om een aanpassing door te voeren waar ik in eerste instantie niet uitkwam. Ilona en ik ontmoeten elkaar ook regelmatig in real life, om even bij te praten of kennis uit te wisselen. Ik kan niet anders zeggen, dat ik haar een supertoffe ondernemer vind!

Hendriks Meesteradvies

Please reload

YES,

IK WIL FOCUS OP SEO!

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de online SEO training in Webinar Geek. (check ook je spam).

Vervolgens ontvang je van mij een persoonlijke mail met een aantal vragen, zodat ik tijdens de online training jou van persoonlijke tips kan voorzien en belangrijke vragen voor jou kan beantwoorden. Kun je niet live bij de training aanwezig zijn, dan kun je de training binnen 2 weken terugkijken.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ilona Annema. Als SEO expert help ik jou als ondernemer om online tot bloei te komen door de vindbaarheid van jouw website, webshop of blog te verbeteren in zoekmachines. Naast persoonlijk en strategisch advies geef ik regelmatig workshops en online SEO trainingen.