Herken je dit?

Je bouwt websites, webshops of blogs voor klanten en je krijgt steeds vaker vragen over SEO. 

Of je bouwt zelf jouw eigen website en je wilt graag weten hoe je jouw website optimaal inricht voor zoekmachines, zodat deze beter gevonden wordt door jouw doelgroep. 

 

Voor wie is deze cursus bedoelt?

Voor iedereen die de basis van SEO goed wil begrijpen en dit gelijk wil toepassen bij de (her)bouw van een website, webshop of blog. Dit kan voor jezelf zijn of juist voor jouw klanten. Zodat je jouw klanten nog gerichter kunt helpen en ervoor kunt zorgen dat de website bij lancering direct goed gevonden wordt. 

Want een goed gevonden website betekent meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. 

  JOUW INVESTERING  

  47 EURO incl. BTW 

Sommigen dingen zijn misschien logisch, maar Ilona legt het zo fijn uit met voorbeelden dat het ook duidelijk is waar je op moet letten. Heel fijn! Krijg gelijk zin om mijn hele website om te gooien. Maar ook fijn dat ik nu anderen een beetje wegwijs kan maken en weet waar ik over praat als ik het bijvoorbeeld over de structuur voor het menu heb. 

Eunoia Studio

Please reload

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ilona Annema. Als SEO expert help ik jou als ondernemer om online tot bloei te komen door de vindbaarheid van jouw website, webshop of blog verbeteren in zoekmachines. Naast persoonlijk en strategisch advies geef ik regelmatig workshops en online SEO trainingen.

@2019 BLOESEM marketing