WORKSHOP BRANDING 'CREATE YOUR BRAND IN 1 DAY'


review | babe you got this

Op donderdag 21 september geef ik mijn allereerste workshop branding 'create your brand in 1 day' . Super spannend. Het belooft een interactieve en inspirerende workshop te worden voor ondernemers die online meer zichtbaarheid willen creëren met hun merk. Want vraag jij je weleens af: hoe val ik op tussen de rest?

# WAAROM EEN WORKSHOP?

Van klanten krijg ik vaak dezelfde soort vragen. Hoe creëer ik een merk en bepaal ik mijn merkwaarden? En hoe bepaal ik nou mijn ideale klant en creëer ik content die hun aanspreekt? Daarnaast organiseerde ik onlangs een winactie waarbij er een 1 op 1 sessie met mij gewonnen kon worden. De reacties vlogen mij om de oren en ik kon dan ook bijna niet kiezen tussen al die ondernemers met passie voor hun vak en die online meer zichtbaar willen zijn. Ik besloot een workshop te organiseren zodat ik meer ondernemers tegelijk kan helpen, mijn kennis en ervaring op een persoonlijke manier kan delen en deelnemers de mogelijkheid kan geven om met andere ondernemers te netwerken en te sparren.

# WAT GA JE LEREN TIJDENS DE WORKSHOP? Vaak zie ik ondernemers om me heen, die een bedrijf runnen. Ze doen van alles, pakken van alles aan maar hebben niet het idee de juiste doelgroep aan te spreken en zich echt te kunnen focussen op dat waar ze heel goed in zijn. Herken je dit? Mijn missie is om jou als ondernemer een eigen merk te laten creëren. En dit doe je in 1 dag, samen met mij en nog 7 andere gemotiveerde ondernemers. Tijdens de workshop gaan we jouw merkwaarden, ideale klant en doelen bepalen. En laat ik je zien hoe je jouw merk kunt vertalen in een sterke huisstijl, het creëren van unieke content en hiermee succesvol bent op social media. Je gaat na de workshop naar huis met een strategisch plan voor jouw eigen merk. En ik geef je heel veel tips, do's en don'ts op het gebied van online marketing.

# VOOR WIE IS DE WORKSHOP BEDOELD? De workshop 'create your brand in 1 day' is bedoeld voor ondernemers die online actief zijn of graag willen zijn en aan hun branding willen werken. Het maakt niet uit of je starter bent of al 4 jaar actief bent als ondernemer. De basis voor jouw merk is en blijft ontzettend belangrijk om online succesvol te zijn. Wil je dat jouw doelgroep naar jou toe komt en dat jij top of mind bent als ze een bepaalde behoefte hebben? Creëer dan jouw eigen merk tijdens mijn workshop branding.

# WAAR VINDT DE WORKSHOP PLAATS?

Geen saaie grijze vergaderruimte, maar een toffe, groene ruimte. Dat is de plek voor mijn workshop branding 'create your brand in 1 day'. Bij Lokaal 72 in Arnhem gaan we aan de slag met jouw merk. Je vindt bij Lokaal 72 veel planten, kleur, relaxte stoelen, retro koffie kopjes, heerlijke vegetarische broodjes, carrot cake en Fritz drankjes. Lokaal 72 ligt op 3 minuten lopen van het Centraal Station in Arnhem, dus ideaal als je met het openbaar vervoer komt.

# WAT KOST DE WORKSHOP?

De workshop kost je 179 euro maar dan ben je wel van 9.00 tot 16.00 uur effectief bezig met jouw merk. Je geniet van heerlijke koffie en een welverdiende lunch. Daarnaast ga je naar huis met een aantal toffe en handige goodies. Tel daar bij op een inspirerende dag samen met andere ondernemers.

Het lijkt me super tof om jou te zien tijdens mijn workshop op donderdag 21 september 2017. Er is maximaal plek voor 8 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden. Heb je vragen, dan mag je me altijd mailen of bellen.

Liefs Ilona

LET OP: Omdat jij de moeite hebt genomen om mijn blog te lezen, wil ik jou de mogelijkheid geven voor een EARLY BIRD ticket. Wanneer jij je voor 14 augustus aanmeldt, betaal je maar 159 euro.

Check de video voor een kijkje bij Lokaal 72 in Arnhem.

Recente berichten