TOP 10 WERK HOTSPOTS IN ARNHEM


top 10 werk hotspots in arnhem | bloesem marketing

Super fijn vind ik het om af en toe buiten de deur te werken. Ik werk graag samen met andere ondernemers aan mooie projecten, maar ook met mijn klanten spreek ik vaak af in een toffe hotspot om zo heerlijk creatief en open minded te werken. Woonachtig in het groene Arnhem ben ik natuurlijk regelmatig in deze stad te vinden. En omdat hier zoveel leuke werkplekken zijn, zet ik mijn top 10 werk hotspots voor jou op een rijtje.

1. FIRST EET

Mijn favoriete plek in Arnhem is First Eet. Met prachtig uitzicht op de markt, geniet je hier van een super lekkere lunch (tip: sandwich met hummus, avocado en dukkah) met vers sap en probeer ook even de lekkernijen van Holy Nut uit de vitrine. Om vervolgens tijdens het werken even een kijkje te nemen in het toffe winkeltje om tot nieuwe inspiratie te komen. En ook de kunst exposities aan de muur zijn altijd fantastisch.

2. MAMS COFFEE

Welverdiend op nummer 2 staat koffiebar Mams Coffee. Niet heel groot, maar een relaxte sfeer en dichtbij het bus- en treinstation. Ben je koffieliefhebber, dan is dit echt een must go, want hier vind je de meest heerlijke varianten en smaakjes. En als je geen keuze kunt maken tussen al die zoetigheid die Mams te bieden heeft, ga dan voor de worteltaart.

3. THIALF

Een beetje verscholen in de wijk Spijkerkwartier vind je Brasserie Thialf. Van oudsher een zwembad en nu een hippe hotspot middenin de wijk. Neem plaats op een van de fijne banken en geniet tijdens het werken van een heerlijke lunch.

4. THE WORKSTATION

De behoefte om meer buiten de deur te werken, heeft voor het nieuwe concept The Workstation gezorgd. Ook dichtbij het station is dit een ideale plek om (samen) te werken. Hier hoef je niet op smalle bankjes of wiebelige stoeltjes te zitten. The Workstation biedt super fijne werkplekken met een echt bureau en een comfortabele bureaustoel. Wil je een privé gesprek of vergadering houden? Dan kan dat in een van de betaalde ruimtes.

5. SUGAR HILL

Een populaire hotspot in de wijk Klarendal is Sugar Hill. Boven op de heuvel geniet hier je van een heerlijke latte macchiato en met natuurlijk wat zoetigheid. Genoeg suiker om jouw dagje hard werken vol te houden.

6. BOS & HEY

Mijn favoriete winkel in Arnhem is Bos & Hey. Voorheen alleen een vintage winkel, nu een hotspot waarbij shop en cafe zijn gecombineerd. Plof met je laptop neer op de retro bank en bestel een zelfgemaakte cake. Een kleine, maar fijne werkplek waar je nooit zonder iets te kopen naar buiten loopt.

7. CASPAR

De afgelopen jaren zijn er steeds meer winkels en eettentjes geopend in de wijk Klarendal, ook wel het modekwartier genoemd. Zo ook Caspar, waar je overdag flex werkt, de mode winkeltjes bezoekt en 's avonds van het menu snoept. En mocht je tot in de laatste uurtjes willen doorwerken, boek dan een kamer in het naastgelegen hotel.

8. CAFE STEKKER

Opladen tijdens je werk? Dat doe je bij Cafe Stekker op het nog vrij onbekende Transformatorplein.

Met veel licht kun je hier prettig werken en ondertussen een biologische koffie of frisdrank bestellen. Van deze hotspot gaan we nog veel horen.

9. MOLENPLAATS SONSBEEK

Zoek je een werkplek midden in de natuur? Dan is de Molenplaats een aanrader. Tijdens het werken door maak je een wandeling door het Sonsbeek park of bezoek je de naastgelegen molen winkel.

10. DE STAAT

Als laatste ontdekt en nog niet zo bekend als flex werkplek, is De Staat. Net als First Eet gelegen aan de markt en met een tof interieur ideaal om samen te werken en tot nieuwe inspiratie te komen. Probeer zeker een van hun sapjes (tip: sapje met watermeloen).

En werk jij vaak buiten de deur? Zo ja, welke hotspots zijn jouw favoriet?

Recente berichten