SUCCESVERHAAL LAURA HINDRIKS


succesverhaal laura hindriks | bloesem marketing

Het volgende succesverhaal wat ik mag delen, is van Laura Hindriks (24, Arnhem). Ze studeerde Interieurvormgeving aan de CIBAP in Zwolle en besloot direct daarna haar eigen bedrijf Laura’s Advies te beginnen.

Geloven in jezelf, daar gaat het om “In januari 2015 ben ik met Laura’s Advies begonnen. Ik had totaal geen ervaring als ondernemer, maar ik geloofde erin. En ik dacht: ik ga dit doen. Linksom, rechtsom. Als je gelooft dat je het kunt, dan lukt het! Mijn kracht als interieurvormgever ligt met name in het creëren van een echt thuis. Klanten vinden het vaak lastig om keuzes voor hun interieur te maken. Ik help hun daarbij en zorg er voor dat het heel persoonlijk en eigen wordt”.

Mijn 3 sleutels tot succes

“Uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ook al kan ik iets nog niet, ik zoek het gewoon uit. Ik verdiep me erin via internet of in mijn netwerk en ontwikkel mezelf hierdoor echt als ondernemer. Daarnaast hebben ook de samenwerkingen met vaste opdrachtgevers tot succes geleidt. Ook hier heb ik zoveel geleerd en mezelf naar een hoger niveau getild. Maar het meeste interessant vind ik toch wel het vinden van mijn ideale klant. Waar het voorheen soms niet goed voelde, ben ik me nu veel meer bewust wie mijn ideale klant is en ben ik veel meer in mijn element als ik samenwerk met toffe opdrachtgevers“.

Sleutels tot succes

"Mijn succes heb ik met name te danken aan mijn netwerk. Netwerken met andere ambitieuze vrouwen heeft mij zoveel opgeleverd. Ik heb samenwerkingen gehad en contacten opgebouwd die anders nooit van de grond waren gekomen. En ik heb heel veel tijd en aandacht besteedt aan mijn branding. Hoe kan ik me als merk beter positioneren en mijn boodschap sterker laten overkomen bij de doelgroep? Dit heeft enorm bijgedragen aan mijn bekendheid”.

Meer rust

“Sinds ik Eva heb aangenomen, voel ik me succesvoller en ervaar ik meer rust. Zeker nu ik zwanger ben, kan ik die rust goed gebruiken. Ik werkte 6 dagen in week, soms wel 12 tot 14 uur lang. Nu werk ik veel effectiever zijn we als team ook beter op elkaar ingespeeld. Iemand aannemen was mijn beste beslissing in 2017”.

Hallo 2018

“Ik heb inmiddels een mooie balans tussen werk en privé gevonden en wil dit graag doorzetten in het nieuwe jaar. Daarnaast wil ik me in 2018 meer gaan focussen op het fotograferen van de projecten zodat ik hiermee mooie content voor de website kan maken. En mezelf blijven ontwikkelen vind ik ook super belangrijk. Blijven leren”.

Mijn ultieme tip

“Weet wie je ideale klant is. Ik heb die na 1,5 jaar gevonden. Ik weet nu zo goed met wie ik wel en niet wil samenwerken. Het maakt het allemaal veel makkelijker en natuurlijk leuker”.

Super lief dat Laura haar succesverhaal en tips wilde delen. Zo zie je maar weer dat je echt geen jarenlange ervaring hoeft te hebben om een succesbedrijf neer te zetten.

Wil je meer over Laura weten? Check haar website of volg haar via Instagram.

Recente berichten

Zoeken op onderwerp