SUCCESVERHAAL MANON TOMA


succesverhaal manon toma | bloesem marketing

Wauw, ik mag weer een mooi succesverhaal delen. Manon Toma (33, Arnhem) besloot na een studie aan het Grafisch Lyceum en aantal jaren werkervaring in 2013 haar eigen bedrijf te starten. Inmiddels is haar online programma Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk een enorm succes.

Personal Branding “Voordat ik startte, werkte ik al als grafisch vormgever bij een aantal bedrijven en als freelancer. Het ondernemen was dus niet geheel nieuw voor mij. Toch pak ik het met mijn eigen bedrijf heel anders aan. Ik help nu gericht ondernemers die zichzelf als merk willen positioneren en online actief willen zijn. Ik doe dit door middel van drie stappen: positioneren, presenteren en promoten”.

Ik deed echt alles alleen

“Ik ben zo blij dat ik nu dingen kan uitbesteden. Het geeft me echt een gevoel van rust. Ook heb ik in 2017 de digitale deur dichtgetrokken. Op mijn Facebook vind je alleen maar echte vrienden en familie, leuke kattenfilmpjes en ondernemers die mij inspireren. Tevens heb ik dit jaar mijn online programma Positioneer & Presenteer Jezelf Als Merk online gezet zonder ‘launches’ en ‘strategieën’. Daar ben ik heel trots op“.

Niet meer lamballen

“Ondanks dat ik niet mag klagen, vind ik dat ik nog teveel aan het lamballen ben. Mijn doel voor 2018 is om me echt te focussen op een goede planning en gerichter te mailen en te posten”.

Een eigen boek

“2018 wordt een spannend jaar. Zo ben ik bezig met een eigen boek te schrijven en ik kan niet wachten om dit te lanceren. Natuurlijk komen hierin mijn 3 pijlers positioneren, presenteren en promoten in naar voren. En ik ga binnenkort een presentatie geven aan 500 man op een affiliate event, super spannend maar ook heel tof”.

Mijn ultieme tip

“Pleur om met je passie en focus op je intentie. Je moet zeker doen wat je leuk vindt, maar zorg er wel voor dat het werkt. Laat het beter willen zijn dan een ander los. Kijk naar wat jou anders maakt en geef hier een goede virtuele vertaalslag aan

Super tof dat Manon haar succesverhaal wilde delen. Mooi om te lezen dat je ook als ervaren ondernemer nog spannende momenten hebt.

Wil je meer over Manon weten? Check haar website of volg haar via Instagram.

Recente berichten

Zoeken op onderwerp