SUCCESVERHAAL SUZANNE VAN SCHAIK


succesverhaal suzanne van schaik | bloesem marketing

Yes, ook in het nieuwe jaar deel ik mooie succesverhalen. Dit keer mag ik het verhaal van Suzanne van Schaik (24, Arnhem) met je delen. Deze dame besloot direct na haar studie om te gaan ondernemen en richtte haar eigen fashionblog op. Nu, 2 bedrijven en een aantal banen verder, maakt ze de switch naar businesscoach.

Een nieuwe missie

“Ik onderneem al sinds 2011. Na mijn studie ben ik begonnen met mijn blog Fashion is a Party en vervolgens heb ik met Vera Camilla het bedrijf Versus A opgericht. Ik werkte inmiddels met grote namen als Maybelline en Proctor & Gamle en had ruim 40.000 bezoekers per maand op mijn blog . Na een ernstige RSI klacht besloot ik dat het anders moest. Ik ging me verdiepen in mindset en huurde meerdere coaches in. En ik ging naar Bali waar mijn missie tot stand kwam: mensen laten zien dat ze tot meer in staat zijn en een beter leven kunnen creëren dan waar ze nu genoegen mee nemen".

Persoonlijke ontwikkeling

“2017 was voor mij het jaar van de persoonlijke ontwikkeling. Ik heb hierin veel geïnvesteerd en ben daardoor enorm gegroeid met mijn bedrijf. Daarnaast ben ik veel gaan oefenen op salesgesprekken. Want die kunnen tenslotte altijd beter! En ik heb besloten om halfjaartrajecten aan te bieden. Zo kan ik mijn klanten veel meer waarde bieden dan wanneer ik bijvoorbeeld maar een uurtje advies geef. Ook heb ik in 2017 mijn parttime baan opgezegd. Wat was dit een goede beslissing!“

Een jaarprogramma

“Dit jaar wil ik een jaarprogramma lanceren. Zodat ik nog meer waarde kan bieden aan mijn klanten dan tijdens een halfjaartraject. Vaak gaat het mis bij de implementatie, in een (half)jaartraject heb ik de tijd om ook hierbij te begeleiden”.

Mezelf overwinnen

“Het grootste obstakel in je bedrijf ben je zelf. Iedere dag staat voor mij dan ook in het teken van mezelf overwinnen”.

Mijn ultieme tip

“Investeer in een businesscoach. Als ik had geweten hoe effectief dit was, was ik er veel eerder mee begonnen".

Super tof dat Suzanne haar succesverhaal wilde delen. Zo zie je maar dat je je als ondernemer altijd blijft ontwikkelen.

Wil je meer over Suzanne weten? Check haar website of volg haar via Instagram.

Recente berichten

Zoeken op onderwerp

Archief