Mijn boekevent 'Ont-moeten'

Op maandag 27 mei was de lancering van mijn boek 'De kracht van minder. Een boek waarin ik mijn stappen deel naar minimalistisch ondernemen en hoe je met minder, meer kunt bereiken in je bedrijf. Samen met nog 34 vrouwelijke ondernemers vierde ik de lancering van mijn boek op de toffe locatie Stroom in Lent.

We begonnen de ochtend met korte medicatie van Janna van Wanderlustyoga, mijn yogadocent. Om alles even helemaal los te halen en echt in het hier en nu te zijn. Daarna hield ik een korte talk die vooral in het teken stond van ont-moeten, het thema van het event.

Omdat even niks moeten voor mij heel belangrijk was, kon iedereen kiezen uit een aantal opties. Gezellig kletsen en netwerken met andere ondernemers, oftewel ontmoeten. Maar ook een kaartjes leggen bij Marloes van GoalsonHeels was mogelijk en een handlezing bij handcoach Melissa Kamstra. Allemaal in het teken van minder moeten en loslaten.

Daarna volgde een overheerlijke lunch met soep en salade en we sloten af om natuurlijk het signeren van mijn boek. Het was echt een fantastische dag waarop ik veel bekenden weer zag maar ook nieuwe mensen heb ontmoet. Een dag om nooit te vergeten. Onwijs dankbaar.

Recente berichten

Zoeken op onderwerp

Archief