-Print-20180906_TimeToShine-Ilona_4148.j

Wil jij jouw

eigen pad volgen

in de online jungle?

 

Herken je dit?

Je hebt het gevoel steeds 'meer' te moeten. Meer online programma’s en ingewikkelde funnels

en nog meer social media kanalen. En oh ja, en een ton omzet, anders doe je er niet toe als ondernemer.

Je wordt overladen met berichten van goeroes die je doen laten geloven dat je het allemaal nodig hebt aan marketing en dat steeds meer de maatstaf is als ondernemer. Gevolg: jouw to do lijst wordt steeds langer met activiteiten die eigenlijk niks bijdragen aan je uiteindelijke droom en je ervaart steeds meer het gevoel van moeten in plaats van je eigen pad volgen. Wat zou het voor je betekenen als je met minder meer kunt bereiken?

WAAR WORD JE BEWUST VAN

TIJDENS DEZE MASTERCLASS?

  • Wat minimalistisch ondernemen inhoudt en hoe je dit kunt toepassen in je bedrijf

  • Wat voor jou focus betekent en hoe je die zelf (meer) kunt creëren

  • Hoe je van 'moeten' naar 'willen' gaat

  • Waarom jouw intrinsieke motivatie de basis is voor het bepalen van je doelen

  • Hoe je zorgt voor meer rust in je agenda om vaker 'aan' je bedrijf te werken

  • Hoe je vaker vanuit 'minder' kunt denken en werken wat jou meer oplevert 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor ondernemers die willen kennis maken met minimalistisch ondernemen. Die hun eigen pad willen volgen en niet het gevoel van 'moeten' willen hebben. Ondernemers die op zoek zijn naar meer rust en overzicht in hun agenda en zich willen focussen op die to do's die echt bijdragen aan het realiseren van hun droom en ideale bedrijf. Zodat ze met minder, veel meer groei kunnen bereiken. 

  JOUW INVESTERING  

  59 EURO incl. BTW 

Datum: donderdag 21 februari

Tijd: 10.00-13.00 uur

Locatie: Arnhem

- VOL -

binnenkort volgt een nieuwe datum

Tijdens de workshop heb ik een mooi inzicht gekregen. Ik hoef niet in alles mee te gaan als het gaat om marketing, maar ik mag juist de aandacht op iets vestigen waar ik blij van wordt en energie van krijg. De workshop was lekker praktisch en Ilona is een fijne persoonlijkheid. Ze was lekker zichzelf en was in verbinding met de anderen op een zachte, vriendelijke manier. Ik hou ervan!!

 

Jouw eigenwijze weg

Deze workshop kan ik iedereen aanraden! De grootste eye-opener was voor mij dat wat ik wil bereiken gewoon kan, zelfs in minder uren, maar dat focus heel belangrijk is. Hoe je dan kiest? Daar ga je in de workshop direct mee aan de slag. Wat ik veel mooi vind is de koppeling van jouw droomleven naar het financiële plaatje en dan concreet naar marketing en social media. Vanuit gevoel via strategie naar praktijk. Door Ilona vallen bij mij alle puzzelstukjes op zijn plek. 

 

Linda Raakt

Een 40 urige 9-5 werkweek vind ik achterhaald en zou als ondernemer anders moeten kunnen. Via Instagram kwam ik bij Ilona terecht die hier een mooie visie op heeft die mij aansprak. In de workshop minimalistisch ondernemen werd dit inzicht bevestigd. Ilona dacht mee met je persoonlijke situatie en samen keken we hoe je bij jouw droomdoel kon komen en wat daar (financieel en qua uren) voor nodig was. Ilona gaf veel persoonlijke aandacht, luisterde goed en gaf inzichten die al snel een ‘ah ja, inderdaad!’ opriepen. 

 

Mintdeer Videoproductie

De workshop was zeker de moeite waard! Ik heb het zelfs al met klanten gehad over wat zij kunnen doen om meer te minimaliseren in hun leven en bedrijf. Ik voelde me erg voldaan en gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

Mooier Leven

Het grootste inzicht wat ik kreeg was dat ik veel minder uur per week hoef te werken om mijn doelen te bereiken, als dat ik dacht. En in die uren was er zelfs nog ruimte om te werken áán mijn bedrijf in plaats van in mijn bedrijf. Iets wat ik mezelf al heel lang niet meer gegund heb omdat ik dacht zo druk te zijn en zoveel te moeten.

Onbeperkt Puur

Please reload

YES,

IK WIL MEER RUST

EN FOCUS ERVAREN!

Tot 31 januari 2019 geldt een early bird korting

en betaal je maar 49 euro incl. BTW voor het ticket. 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brand management heb ik een aantal jaar als online markteer in de modebranche gewerkt. Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen en heb ik meerdere concepten voor de foodbranche en retail ontwikkeld. 1,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist coach ik nu ondernemers bij het in de markt zetten van hun merk of concept en hoe je juist met minder, meer groei kunt bereiken. Less is more is mijn motto geworden en heeft bij mij voor enorm veel focus en rust gezorgd. En dat gun ik jou ook, want tijd is ons meest kostbare bezit.